ray subject - alienated gene

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Jindrix

Příspěvek od Jindrix »

Tenhle styl hudby si sice pouštím jen občas, na "překousnutí" a na chuť, ale mohu-li hodnotit dle vlastního názoru, tak je to opravdu DOST DOBRÉ.
Odborně nemohu posoudit; v tomto případě to beru tak, zda se mi to líbí, nebo ne - a tohle se mi líbí ;)

dendy

Příspěvek od dendy »

dik:)

inak odpoved na tvoju otazku z PM (kludne si sa mohol opytat tu - ja nemam tajnosti s tym co ako robim;) ... takze ten zvuk od 3:20 .. to je Prologue VSTi -> Phaser -> BitCrusher ... (vsetko veci z cubase4, resp. bitcrusher je aj v cubase sx3)

Jindrix

Příspěvek od Jindrix »

Děkuji i já, dendy.
Někteří jiní s tím ale tajnosti dělají...
Jelikož se na to nikdo jiný nezeptal, nechtěl jsem odvádět téma od Tvé muziky (i když by možná ten dotaz TADY byl na místě), proto jsem Ti poslal PM s dotazem, jak děláš ten zvuk od těch asi 3:20.
Díky moc za odpověď!

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

Acid: ty ses obcas fakt dobre mimo.

dendy: slusnej track, ale pro me to nejak postrada dusi. teda kdyz jako dusi neberu tu sklenenost a kovovost, kterou z toho citim.

Magion

Příspěvek od Magion »

Dendy: Myslím, že ti psytrance fakt jde a ten track je naprosto profi. Už jsi něco vydal na vinylu? Já mám psy a goatrance dost rád a tento track se mi líbí ( hlavně tam dobře pracuješ s ubíráním a přidáváním - rytmický pouzy, breaky na kopáku atd... supr).
Na konci ses inspiroval Infected mushroom (6:11)?
(taková ta já tomu říkám "barokní" melodie....).

Je fakt, že vedle ostatních trance tracků by ten tvůj určitě obstál, ale zase asi nijak nevyčníval. Ale ono je těžký mít v psytrance svůj rukopis, protože ten styl jako takovej má svoje dost přesný pravidla....

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

Amorph píše:Acid: ty ses obcas fakt dobre mimo.

dendy: slusnej track, ale pro me to nejak postrada dusi. teda kdyz jako dusi neberu tu sklenenost a kovovost, kterou z toho citim.
Co si o me myslis? Ze jsem Vasek! >:/ ?
Evo prosimte uz nepij, jsi desne rozmazana...

dendy

Příspěvek od dendy »

amorf: no vidis aky si sikovny prave si to vystihol .. vid nazov "alienated gene" .. cielom bola uplne cudzia "alien" dusa, nieco surove, chladne a cudzie ...

magion: nemam nic vydane ani sa o to uz nesnazim ako som tu uz niekde spominal ;) staci mi radost s tvorby a par pozitivnych reakcii od ludi co si to stiahnu ;)

fakt je ze mam prave dost velky problem dodrziavat vsetky pravidla stylu a to je asi dovod preco som zatial v ziadnom labeli neuspel - ono tam plati (ale to asi vsade) ze pokial nerobis presne podla sablony daneho labelu nemas velke sance ...

holodroid

Příspěvek od holodroid »

podle mě kus sqěle odvedené práce psýčko jak má být...zvedlo by mě o ze židle a to prioritně poslouchám jinší záležitosti.

Magion

Příspěvek od Magion »

Dendy: já myslím, že toto by určitě nějaký label vydal. To není nějak vykolejený z psytrancových základů. Zkus to!
Je super, že to děláš pro radost, tak proč tu radost nešířit dál k lidem, co to mají rádi. Je fakt škoda to mít doma v šuplíku, nebo tady na ezoně, kde si to poslechne pár desítek lidí....

dendy

Příspěvek od dendy »

no este nieco mozno skusim no :-)) uvidime..

ale nahodou mam celkom pocuvanost :) za par dni uz vyse 140 downloadov .. a set stiahnuty niekolko sto krat :-) a este to mam aj na myspace, ctgmusic,.. minule som pocuval nejake online radio z mexika a zrazu aha, co to hra, sak to je moj track :)) som myslel ze odpadnem :)))

holodroid

Příspěvek od holodroid »

dendy píše: minule som pocuval nejake online radio z mexika a zrazu aha, co to hra, sak to je moj track :)) som myslel ze odpadnem :)))
tak to muselo neskutečně potěšit :)

dendy

Příspěvek od dendy »

tomu ver :)

S_Bühler

Příspěvek od S_Bühler »

fakt super hudba líbí se mi to :)

dano

Příspěvek od dano »

dendy ja ako uplne vazny "odbornik" na tento styl hudby mozem len povedat, ze super. deju sa tam zaujimave zvukove chujoviny a cele je to pekne citatelne zmixovane... nechcel by si mi niekedy spravit takyto remix jednej mojej skladby?

Odpovědět