Ray Subject - Divine Syzygy
Re: Ray Subject - Divine Syzygy
Totalne ma rozbijaju tie bicie
Haha mna zas rozbil tento koment Nieje to nahodou ta tripletova basa co ta rozbia a nie bicie ? Lebo to je nieco na co asi v ramci hudby ktoru pocuvas zvykmuty nie si V edm/trance sa to pouziva, ludia to miluju
Jedna z tých lepších A musím povedať, že aj asi s najlepším zvukom, čo som tu od teba počul . Asi si konečne nemixoval iba na apple štupľoch Alebo že by to bol tým, že sa SC polepšil?: "Starting today, every SoundCloud creator will be able to upload, store and download their original lossless HD files" (2.12.2019).
pekny, tahle me taky bavi za posledni dobu nejvic. Tripletova basa fajn.
Tie bicie ti vzdy hraju tak nejak samohrajkovo od kedy si presiel na telefon...tak hrackarsky/surovo zneju, neviem co za basic sample pouzivas...
to je placebo efekt lebo vies ze je to robene na ipade
IvanB: No, ano popravde toto som povacsine robil s HD650tkami na usiach a vo finale som zvuk doladoval na Erisoch nez som to pustil von .. nechcel som zopakovat chybu jak s tym predchadzajucim co som pustil von na totalku nevyladeny prehucany
Amorph: Diky. Jo uz velmi dlho som si chcel spravit tripletovy track. Tuto mi to tak nejak cele do seba zapadlo
IvanB: No, ano popravde toto som povacsine robil s HD650tkami na usiach a vo finale som zvuk doladoval na Erisoch nez som to pustil von .. nechcel som zopakovat chybu jak s tym predchadzajucim co som pustil von na totalku nevyladeny prehucany
Amorph: Diky. Jo uz velmi dlho som si chcel spravit tripletovy track. Tuto mi to tak nejak cele do seba zapadlo
Nie je...ved ja ani neviem na com teraz vlastne robis...co ked si to nakrutil na nejakom HW ?
Ale mam pocit ze stale pouzivas rovnake basic sample, najviac gycovo zneju tie hihaty a cyms...
Ale mam pocit ze stale pouzivas rovnake basic sample, najviac gycovo zneju tie hihaty a cyms...
Je to super..Jednoznacne top vec co som od teba pocul..Len by som to skratil tak na 3 minuty,10 minutove tracky sa robili 20 rokov dozadu.
lol pozri sa ake dlhe tracky robi deadmau5 3 mimutove veci sa robia pre radio, tam to ma zmysel.. pre DJ set treba veci 6+, idealne 7+ aby sa dali zakompomovst do setu... na pocuvanie 3minutovky nemam rad, ledva sa rozvinie motiv uz to skonci, a potom furt musim pretacat ) .. ak sa mi nieco paci vzdy idem po extended mixe, radio cuty z archivu mazem..
u mna je dlzka vzdy o pocte napadov nie o nejakom vymyslenom limite.. ked je o com, nech to ma aj 10, ked nieje o com aj 3 je vela
dano: dik
Ved vravim, deadmau5 bol in 20 rokov dozadu.. Jeho nove skladby maju menej prehrati ako veci Mira Jarosa..Sorry v DJingu sa nevyznam,preco sa daju dlhsie tracky lepsie zakomponovat do setu?Tomu nechapem..
haha sorry pri vsetkej ucte ale s tym deadmau5om si netrafil ) inak momentalne je na velkom turne po US, tolko k tomu ako bol in 20 rokov dozadu.. Jeho Mau5trap je jeden z najprestiznejaich labelov v EDM, dostat sa tam je takmer nemozne co tam vychadza je uplna spicka zanra.
Pre mna je Joel vobec najtalentovanejsi muzikant v edm dneska..A to ani nehovorim o tom orchestralnom albume alebo sountracku pre film Polar. Ani neviem ci momentalne niekto robi lepsi klasicky trance nez on. To co robi taky Armin je v porovnani s Joelovou tvorbou nepodareny vtip.
Teraz novy release. Fantasticka vec.
Pre mna je Joel vobec najtalentovanejsi muzikant v edm dneska..A to ani nehovorim o tom orchestralnom albume alebo sountracku pre film Polar. Ani neviem ci momentalne niekto robi lepsi klasicky trance nez on. To co robi taky Armin je v porovnani s Joelovou tvorbou nepodareny vtip.
Teraz novy release. Fantasticka vec.
Tak talentovany a asi aj workoholik to je urcite, o tom nepochybujem.Tak potom beriem spat, ja som myslel ze 6 minutove pesnicky pohltila minulost..
gambler: byls nekdy v klubu na ciste tanecni akci (house, techno, trance, dnb)? me komentare lidi, kteri mluvi o tanecni hudbe a chybi jim osobni zkusenost pripadaji jako akademicke diskuze panicu o gangbangu...
dendy: je to moc fajn. jen se k tomu kokakolovymu mladenci tolik neupinej, uz je to slyset z ty hudby skoro az nezdrave
dendy: je to moc fajn. jen se k tomu kokakolovymu mladenci tolik neupinej, uz je to slyset z ty hudby skoro az nezdrave