Ray subject - i-devices (album)
Ray subject - i-devices (album)
Ray Subject - I-Devices
http://raysubject.bandcamp.com/album/i-devices
http://raysubject.bandcamp.com/album/i-devices
Re: ray subject - i-devices (album)
Dobrá práce.dendy píše:hlavne mastering by amorph ( s ktorym som MOC spokojny)
Na můj vkus ale ještě o něco hodné na těch středo - středovýškách.
Ale klidně je možné že už je tak neslyším kvůli stáří sluchu

-
- Profesionál
myslim, ze to slysis dobre, i analyzer to tak slysi, ale pro klub je tohle idealni -- pasmo mezi cca 2 - 5k je dobry, kdyz je cisty / silne komprimovany, protoze pri hodne vysokejch SPL to pak boliva. takovejhle mix je potom uplne idealni. samo zalezi na estetice stylu, neco jinyho by byla nejaka agresivni elektronika.
Ahoj, tak to je skoda, ze nevysel release u labelu. No co se da delat, snad si to nejake publikum najde i tak. Kazdopadne mi bylo potesenim se masteru zhostit. Ta NE-agresivita je do urcite miry zamer, chtel jsem aby to ani na vetsi hlasitost nerezalo, takze tak.
hudba http://www.martinlinda.cz, práce http://www.cinemax.cz
Hele, ono mě se to vlastně pro moje uši líbí tak jak to je a je mi to docela příjemné právě kvůli tomu potlačenému pásmu.
Já bych to sám i tak nechal. Vkus nebyl vhodné slovo.
Ale mezi ostatními věcma na akci to bude ve finále potlačené více a znásobí se to navíc nastaveným vercajkem, kde se leckde právě tahle pásma stahují z důvodu jak psal Brooklyn.
Podle mě je to taková podobná spirála jako s hlasitostí.
Takže těžko rozhodnout.
Já bych to sám i tak nechal. Vkus nebyl vhodné slovo.
Ale mezi ostatními věcma na akci to bude ve finále potlačené více a znásobí se to navíc nastaveným vercajkem, kde se leckde právě tahle pásma stahují z důvodu jak psal Brooklyn.
Podle mě je to taková podobná spirála jako s hlasitostí.
Takže těžko rozhodnout.
a absolutne to potesilo aj autora... a nakoniec v tomto zanri sa ten zvuk naozaj takto ladi... amorph to trafil vyborneAmorph píše: Ta NE-agresivita je do urcite miry zamer, chtel jsem aby to ani na vetsi hlasitost nerezalo, takze tak.

Re: ray subject - i-devices (album) + remastered works 2008-
doplnil som link na set mojich starsich veci 2008 - 2010, tiez stavnaty remastering by amorph 

- ReaktoplazmAR
parádne to je ! uplne najlepšie by bolo keby si to niekam upol všetko spolu (1 link) 

aha ho lenivca . sup sup fanusik musi nieco aj obetovat... pekne postahovat po jednom a do kazdej pridat comment plny superlativ
))

- ReaktoplazmAR
ja len reku či to SC nejak nekomprimuje ? bola tu raz o tom tušim tema..
postahujem v pohode, ale SC učet nemám, tak komenty tam asi nezanechám..
chcem si to v klude vypočut na monitoroch, ten zvuk je luxusný
postahujem v pohode, ale SC učet nemám, tak komenty tam asi nezanechám..
chcem si to v klude vypočut na monitoroch, ten zvuk je luxusný

mysim ze ten download co tam je 1:1 presne subor co tam uploadnes...
Vypocul som si skoro vsetky tracky, dvojka ma namakane hajtky, inak fakt dobry standard, ked su vsetky zvuky z iPhonu/iPadu tak to ziram. Z mojho pohladu keby som skladal len psytrance, tak to by som asi 99 percent zivota myslel len na trtkacku 

Kurzweil Forte | Arturia MatrixBrute
to som ale vobec vobec nepochopil s tou trtkackou
))

na viacero ziadosti ludi co frflali ze sa im nechce tahat veci po 1 z soundcloudu alebo ze nemaju premium account, pridal som linky na komplet ZIP archivy kde su vsetky mp3 v 256kBit kvalite .. nech sa paci ...
-
...za mě regulerní profi psyčko..ten breakovej nástup v redmoon. je parádní...ale rozhodně tomu sluší větší hlasitost.
Chtěl bych se zeptat...proč je tak těžký prosadit takovou muziku někam dál ?...žiju v naivní představě,že po kvalitní muzice musí každej skočit...jestli je tu někde o těhle věcech thread tak sorr..
Chtěl bych se zeptat...proč je tak těžký prosadit takovou muziku někam dál ?...žiju v naivní představě,že po kvalitní muzice musí každej skočit...jestli je tu někde o těhle věcech thread tak sorr..