preplieskane ? bohuzial, som si toho vedomy to robim roky a neviem sa toho zbavit... furt mam pocit ze tam je toho malo a ze to bude nuda... aj v oficial hudbe ktoru pocuvam mi casto vadi ked tam je toho malo )))
Pre mna to napad ma. Co sa mi troska tazsie travi nie je preplieskanost, ta je ok. Tu by mozno poriesil viac farebnejsi - pestrejsi vyber zvukov (aranz je OK). Ale kedze ide o chillout, tak jemnejsi - hodvabnejsie "ulozeny" zvuk. Vsetko je tak vpredu, take to dobrusenie hran :-]
dendy píše:preplieskane ? bohuzial, som si toho vedomy to robim roky a neviem sa toho zbavit... furt mam pocit ze tam je toho malo a ze to bude nuda... aj v oficial hudbe ktoru pocuvam mi casto vadi ked tam je toho malo )))
sak kazdy to nejako mame mozno by stacilo troska viac zvazovat co kde a ako. len teda tam sa konci spontannost a nastava drina
prave som inak uploadol novu verziu - mierne skratenu a niektore pasaze som jemne prestrihal (v zmysle ze vypol sem tam nejaku stopu nech to trochu prekukne) .. nic zasadne.. este som vymenil ten breakovy snare co ide od zaciatku ... asi som s tym teraz spokojnejsi ..