Ray Subject - Lonely Home of Zen (chillout)
Re: Ray Subject - Lonely Home of Zen (chillout)
celkom relaxačné to je
trochu mi tie basy pripomenuli domacorobené prebasované duniace bedničky
ale nakoniec mi to celkom dobre pomasirovalo ztuhnutú šiju. 

Nechci se pouštět do nějakých rozborů. Poslechl jsem celé na notebooku. Dost dobrý Dendy.
jackies: fiha, normalne ze celych 8apol minut ? uff .. tak to berem ako pochvalu svojim sposobom
)
jazzym: no s tou basou si tiez este nie som uplne isty ci nieje moc
tony: dik

jazzym: no s tou basou si tiez este nie som uplne isty ci nieje moc
tony: dik
Tak som prehodil sluchátka z MDR XD200 Sony , na HD201 Sennheiser aby som ti tie basy ešte skontroloval .. obidve nič moc trieda
.. no a je tooho trošku vela v tých vyššich basoch . tipujem tak okolo 100 hz .. .. hodilo by sa keby tam boli len uplne spodne frekvencie .. ale proti skladatelovi žiaden dišputat.
edit . mimochodom zaujimave že sa mi to pačilo viacej na tych Sony .. čo je divné , vačšinou sa mi moja muzika pači viac na sennheseroch ,

edit . mimochodom zaujimave že sa mi to pačilo viacej na tych Sony .. čo je divné , vačšinou sa mi moja muzika pači viac na sennheseroch ,
líbí! příjemná poslechovka. v čem si to dělal? a bicí jak?
dendy : aj ja som to dal cele
nevadi mi na tom nic .. ale mozno by to nemuselo mat 8 min ..

mne ten beat pride samohrajkovy, sorry...A nepaci sa mi ze ako si zladil farbu bicich - kick znie synteticky a snare znie akusticky, mne tato kombinacia farieb nesedi.
Inak k treku - je to taky kockopes ktory nicim neprekvapi, chyba mi tam nieco vyrazne.
Inak k treku - je to taky kockopes ktory nicim neprekvapi, chyba mi tam nieco vyrazne.
Dendy, ten začiatok sa mi páčil, potom ťa už niečo brzdilo v invencii...
ako obyčajne, riešim len obsah, nie formu...
ako obyčajne, riešim len obsah, nie formu...

dedko nic ma nebrzdilo... naopak niektore pasaze co som povodne nahral som prestrihal a zahodil lebo uz mi to prislo preplieskane moc
ale chapem tvoj komentar a berem do buducna ako ponaucenie, dik 

akusticky ? teraz pochybujem ze si ten track vobec pocuval .. alebo potom fakt neviembassline píše: snare znie akusticky

To nie je kritika, to su iba moje vlastne pocity z vnimania toho tracku 
Neriesim povod snare-u. Iba som pisal ze ten snare vo mne vyvolava dojem akustickeho snaru a k zbytku nastrojom mi jeho farba nesedi.

Neriesim povod snare-u. Iba som pisal ze ten snare vo mne vyvolava dojem akustickeho snaru a k zbytku nastrojom mi jeho farba nesedi.
dendy - mas istu ruku vo vybrani charakteristickych znakov chill outu z 90tych rokov a trocha nanestastie ich vies aj v tracku presytit :-/