Ray Subject - Talking without words
Re: Ray Subject - Talking without words
Pekna pecka, hned bych si sel trsnout nekam do transilvanie 

Je to povedený psytrance at už barvou zvuku ci celkovou kompozicí 

362
Dendy, pěkný, baví mě to
Zvukově je tedy ale přes veškerou snahu slyšet, že to nehrála hradba synťáků. Kdybys tam nechal aspoň jednu stopu zahrát shruthi 4pm, dost by to imho získalo. Nebo aspoň trochu vytáhnout nižší středy/vyšši basy, to tomu dělá takovou papírovost.

Zvukově je tedy ale přes veškerou snahu slyšet, že to nehrála hradba synťáků. Kdybys tam nechal aspoň jednu stopu zahrát shruthi 4pm, dost by to imho získalo. Nebo aspoň trochu vytáhnout nižší středy/vyšši basy, to tomu dělá takovou papírovost.
basu hra shruthi
) ale chapem ako si to myslel - no nabuduce necham srutakovi vacsi priestor 

Dendy, zvuk nezvuk, mne je uuuplne fuk na cem jsi to delal, me se to proste libi, takze PALEC NAHORU! 

...so many knobs, so little time... (autor neznamy)
Mne pripada uplne bombasticke, ze toto niekto dnes robi na telefone. Dendy palec hore!
merlin: dik 
dusanmsk: nie na telefone, na tablete
) ale technicky je to mozne aj na telefone to je fakt, ten isty ekosystem tie iste appky ...

dusanmsk: nie na telefone, na tablete

dendy : viem si predstavit ten ekosystem, ktory po zkomponovani takejkto skladby ostava na display a krajoch ipadu 

Jednou se to bude delat cele v hlave a pomoci implantatu (microchipu) se to nahraje na cloud.dusanmsk píše:Mne pripada uplne bombasticke, ze toto niekto dnes robi na telefone. Dendy palec hore!

Sem s tym !! Napadov plna hlava, ale realizacia uboha.
Nahodou som narazil dnes na tento tvoj starsi kusok:
Tebe fakt nepripada ze v tych svojich novych veciach si sa zvukovo neposunul nizsie nez je toto ?
BTW ak ti vadi ze som sem dal link, tak ho zmazem
Tebe fakt nepripada ze v tych svojich novych veciach si sa zvukovo neposunul nizsie nez je toto ?
BTW ak ti vadi ze som sem dal link, tak ho zmazem
rozhodne nie, sleepwalker je oproti tomuto tracku hodne nevyladeny
) a miestami mi to riadne taha usi, falosne jak prasa
) hento by som dnes urcite von nevypustil
))
ide hlavne o to ze ja sa snazim priblizit oficialnemu psytrancu, a ten ty nemas vobec napocuvany - a zjavne to nieje tvoj salok kavy
ten sleepwalker je aj trosku iny zaner, to ani moc nieje psytrance (vzdialene okrajivo by sa to dalo povazovat za taky divny progressive) ktory je tebe zrejme blizsi ...

ide hlavne o to ze ja sa snazim priblizit oficialnemu psytrancu, a ten ty nemas vobec napocuvany - a zjavne to nieje tvoj salok kavy

JJ je to dost zaujimavy track, preto som to sem pastol. Zvukovo pre mna rozhodne TOP - plne a stavnate
Len skoda ze si sa viac nevyhral so zmenami vo vyvoji.
Pocuval som niektore tvoje nove tracky a na sluchatkach mam pocit ze mohutnost basy dohanas dost brutalnym gainom na urcitych low frekvenciach a potom to posobi ze basa nie je mohutna, ale huci, napr:
Tato basa v hore uvedenom tracku mi pride dost duta a nafuknuta oproti Sleepwalkeru, tam je celkom pevna a hutna.
No ale co uz. Ked to pravidla takto urcuju tak sa asi k starym korenom nevratis
Skoda 

Pocuval som niektore tvoje nove tracky a na sluchatkach mam pocit ze mohutnost basy dohanas dost brutalnym gainom na urcitych low frekvenciach a potom to posobi ze basa nie je mohutna, ale huci, napr:
Tato basa v hore uvedenom tracku mi pride dost duta a nafuknuta oproti Sleepwalkeru, tam je celkom pevna a hutna.
No ale co uz. Ked to pravidla takto urcuju tak sa asi k starym korenom nevratis

to je zas niekde inde redmoon storm a cely ten album - dnes (hlavne s bednami co mam uz teraz:-)) by som to spravil tiez kus inak - ale prerabat sa mi to uz nechce, to radsej spravim nove veci...
nove tracky co mam rozpracovane su zas kusok inde, ale tie tak skoro svetlo sveta neuvidia.. momentalne referencny zvuk pre mna su projekty ako Static Movement, Zyce, Ovnimoon
nove tracky co mam rozpracovane su zas kusok inde, ale tie tak skoro svetlo sveta neuvidia.. momentalne referencny zvuk pre mna su projekty ako Static Movement, Zyce, Ovnimoon