Ray Subject - Talking without words
Ray Subject - Talking without words
Navrat ku korenom
klasicky, plnokrvny 145 bmp fullon psyntrance
Re: Ray Subject - Talking without words
dobré to je.
Fuha, myslel som, ze uz moc netvoris 
To je robene na nejakych tych telefonoch, alebo normalnom kompe?
To je robene na nejakych tych telefonoch, alebo normalnom kompe?
Dendy prijemne ako vzdy, opat si nepodliezol svoju latku, aj ked uz len telefonujes 
dano
) inak dakujem samozrejme
dusanmsk: iPad

dusanmsk: iPad

Dendy: Psytrance nepocuvam a nevyznam sa v nom, takze vsetko ber so znacnou rezervou. Ide cisto o moje subjektivne vnimanie
Ako celok je to pekna praca a velmi kladne hodnotim ze si sa konecne viac zameral na konkretnost melodii (pre mna v hudbe 'must have'). Po 2:08 sa ti tam crta pekna melodia ale skoda ze sa uz potom neobjavi a nerozvinie. Taktiez sa mi paci ten prechod kde hraju lamane bicie.
Co mi vadi je zvuk, ktory na mna posobi lacno. Pocujem to najma na hihat. Zneju ako stare zrnite sample z trackeru. Samotna praca so zvukom je fajn, ale charakter celkoveho zvuku to imho kazi. A este mi vadi ze tie leady ktore hraju hlavne melodie su slabe. Len tak sustia kdesi v pozadi. Chcelo by to nakopnut nejakym poriadnym pluginom/VAckom aspon pre ten lead:)
Makaj dalej
EDIT: Este poznamka ku kicku. Pacilo by sa mi keby bol viac ' tight '.
Ako celok je to pekna praca a velmi kladne hodnotim ze si sa konecne viac zameral na konkretnost melodii (pre mna v hudbe 'must have'). Po 2:08 sa ti tam crta pekna melodia ale skoda ze sa uz potom neobjavi a nerozvinie. Taktiez sa mi paci ten prechod kde hraju lamane bicie.
Co mi vadi je zvuk, ktory na mna posobi lacno. Pocujem to najma na hihat. Zneju ako stare zrnite sample z trackeru. Samotna praca so zvukom je fajn, ale charakter celkoveho zvuku to imho kazi. A este mi vadi ze tie leady ktore hraju hlavne melodie su slabe. Len tak sustia kdesi v pozadi. Chcelo by to nakopnut nejakym poriadnym pluginom/VAckom aspon pre ten lead:)
Makaj dalej
EDIT: Este poznamka ku kicku. Pacilo by sa mi keby bol viac ' tight '.
mne sa to paci. fullon mozem
je to trocha ploche, to je fakt. ale nic usi drasajuce.
Song je super, ten psytrance ti proste jde, co si budem povídat. Jsem tvůj fanda
)))
Ale k zvuku, vím, že to moc asi slyšet nechceš, ale zní to jak nějaká horší mp3, jako by to nemá detail. Prostě dle mě z toho ipadu víc nejde, každopádně podstatný je to, že se ti v tom dělá dobře.
Ale k zvuku, vím, že to moc asi slyšet nechceš, ale zní to jak nějaká horší mp3, jako by to nemá detail. Prostě dle mě z toho ipadu víc nejde, každopádně podstatný je to, že se ti v tom dělá dobře.
tak inak k zvuku - soundcloud neskutocne kurvi zvuk... ale fakt ze NESKUTOCNE.. pustil som si teraz vedla seba ten soundcloud a orignal wavko a ten rozdiel je tam pocut uplne na prve pocutie.. a uplne najviac prae na tych hihatoch co spomina hawkens
z toho soundcloudu to hra uplne take roztrasene, ploche.. zvlastnem, nikdy som si toto neuvedomoval ... nahraam pre porovanie na dropbox originalny wav, pastnem link potom
jo a este jedna dolezita informacia - tam nieje ZIADNY mastering .. to je holy mixdown .. na mastering si netrufam, to dam potom spravit niekomu.. takze ten celkovy zvuk bude este o 30-40% lepsi co mam skusenosti ked mi mastrovali veci...
jo a este jedna dolezita informacia - tam nieje ZIADNY mastering .. to je holy mixdown .. na mastering si netrufam, to dam potom spravit niekomu.. takze ten celkovy zvuk bude este o 30-40% lepsi co mam skusenosti ked mi mastrovali veci...
Tak to je pak jiná.
Origo je tedy mnohem lepší.
Dendy to je inak zaujimave ze podla teba SC kurvi zvuk. na mojich veciach som si to nikdy nevsimol... MySpace urcite ano, aj YouTube, ale SC je uplne v pohode podla mna.
Poslouchal jsem jen na notebooku. jestli je to celé uděláno na Ipadu, tak klobouk dolů.