Ray Subject - Virus of Life
Ray Subject - Virus of Life
Naposledy upravil(a) dendy dne 26 srp 2014 19:36, celkem upraveno 1 x.
- Jirka Štolfa
Re: Ray Subject - Virus of Life
Naší malé se to moc líbí, skáče tu jak o život. 

ja viem ze je to sucastou zanru .. ale neda sa vymysliet daka zmena ? tebe tam vlastne podklad stale fici dokola , a len nad tym sa vyvyjaju veci .. zvuky su super .. vsetko slape .. len tam vlastne 7 minut bezi v podstate jeden "patern" ..
- Jirka Štolfa
S těch posledních věcí u mě zatím nejlepší track.
Čoveče přestože poslouchám povětšinou jen rock a metal, tak tohle mě zaujalo... Žánru vůbec nerozumím, ale příjemně se to poslouchá a má to zajímavý zvuk.
Já bych se stotožnil s Pytkinem.
tony9, pytkin: ja chapem ale to je ako vycitat pankerom ze hraju dokola 3 akordy
proste to je zakladny pilier zanru - monotonna basa a okolo nech tie "veci" co sa deju
) ma to svoj hlboky dovod a niekedy pri pive mozem vysvetlit.. tam neni co vymyslat - na vymyslanie a krestivitu je ten priestor "okolo"... inak ani ten "1 pattern", aj ked sa to nezda, neni vobec lahke vyladit tak ako ma zniet.. ja mam pocit ze az po rokoch teraz v tych poslednych 3 trackoch sa mi to konecne v celku podarilo
ja sa nesnazim ladit experimental, snazim sa robit co najviac referencny psytrance

ja sa nesnazim ladit experimental, snazim sa robit co najviac referencny psytrance

- ReaktoplazmAR
Prva tretina - do 3:19 je fajn, vnimam to ako rozvijajuci sa napad ktory nabera postupne intenzitu a energiu. Od 3:19 to na mna ale uz posobi ako keby si kompozicne stratil nit a nevedel ako ten napad dalej rozvinut. Proste to od tohto useku stagnuje, cela energia ktora sa postupne hromadi v prvej tretine upada...Od 3:19 je to pre mna uz len take bezradne cakanie na nieco, co clovek po prvej tretine ocakaval ze sa stane 
EDIT: Este k tej prvej tretine: Paci sa mi groove basy, pekne to rytmizuje skladbu, vokal je taktiez zaujimavy svojim prevedenim a reverzovany predel pekne doplnuje.

EDIT: Este k tej prvej tretine: Paci sa mi groove basy, pekne to rytmizuje skladbu, vokal je taktiez zaujimavy svojim prevedenim a reverzovany predel pekne doplnuje.
dendy : prave som si uvedomil , ze tato pesnicka je stale dokola .. a vobec mi to nevadi 

vidis.. to je proste o tom ci mas rad tie prvky daneho zanra.. a daft punk je ziarivy priklad, ti maju takmer vsetky skladby o tom ze im hra od zaciatku do konca hra 1 pattern a len sem tam sa nieoc zapne/vypne 
inak Hector (Ovnimoon) bol nadseny aj z tohoto tracku takze mi vyda vsetky tri ... stale tomu nemozem uverit ...

inak Hector (Ovnimoon) bol nadseny aj z tohoto tracku takze mi vyda vsetky tri ... stale tomu nemozem uverit ...

- Jirka Štolfa