Rays of hope

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
nunu
Příspěvky: 1559
Registrován: 23 úno 2003 18:56

Příspěvek od nunu »

SadLuckovi: Jestli jsi to co mas na webu naklikal mysi,tak sklanim svuj stary hrb az naprosto k zemi...A myslim to naprosto vazne.Nedokazu si to predstavit.

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

SadLuck píše:Tak ještě poslední OT z MÉ strany :): četl jsem toho hoodně, za poslední měsíc mi nejspíš přibylo pár dioptrií - začal jsem na Gearslutz, tam jsem narazil na Matuchu, ten doporučil Oktavu, hledal jsem oktavu, našel jsem fovu na ezone kterak píše o MK319 :D, málem jsem ji koupil, pak jsem si všiml nákupu z Číny a ohromilo mě to - chtěl jsem koupit stereo pár HAT800. Pak si všímám V6 a mám v tom zas bordel
nenech se zlakat cinou, aspon ne jako prvni majk, na kterym bys stavel.

(ymmv.. ;])

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

SadLuck píše: mívám takový zvlástní pocit, že jsme tomu obětovali minimálně sociální stránku středoškolského života. Každý den, všechno šlo do ústraní...
STANDARD. :] (a bude hur.)

Acid Punk
Příspěvky: 2444
Registrován: 23 srp 2006 19:55

Příspěvek od Acid Punk »

Skladba vs Novation Super Bass Station:

http://www.sendspace.com/file/rx181t

Petr_Macháně
Příspěvky: 254
Registrován: 11 zář 2006 18:43

Příspěvek od Petr_Macháně »

nunu> Díky moc, ano midi sem zapisoval ručně, ale po letních prázkách už čekám na zvukovku a midi kabel :) Díky ze tvůj koment

biscuit
Příspěvky: 9510
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit »

petre mas na pc gameport? a mas klapky s midi rozhranim?

Petr_Macháně
Příspěvky: 254
Registrován: 11 zář 2006 18:43

Příspěvek od Petr_Macháně »

biscuit > gameport ? Co tim myslis? jako treba pripojku na gamepad nebo na joystick? To mám , a na klavesach mam midi in a out

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6557
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak »

Petr: pres gameport muzes ty klavesy taky pripojit, kdybys chtel, staci si jen koupit redukci gameport - midi (http://www.organservis.cz/obchod/zbozi/29777/)
Naposledy upravil(a) Kermitak dne 30 kvě 2007 16:15, celkem upraveno 1 x.

Petr_Macháně
Příspěvky: 254
Registrován: 11 zář 2006 18:43

Příspěvek od Petr_Macháně »

JAKO FAKT JO? A tedka se zeptam asi na dost hloupou otazku, ale... kcemu vlastne potrebuju zvukovou kartu kdyz mam integrovanou a slozil sem skladbu a dal sem ji sem a nezni to spatne, kcemu me vlastne ta karta je:D

Acid Punk
Příspěvky: 2444
Registrován: 23 srp 2006 19:55

Příspěvek od Acid Punk »

Mno pokud mohu obsahleji, tak 1. integrovana karta zvysuje uzitnost zakladove desky 2. gameport integrovane karty se da vyborne vyuzit na midi in a out sekvencovani a pod staci k tomu jen kabel 3. zvukovka tak cim kvalitnejsi tim mene sumu a zkresleni ale od urcite hranice uz jsou podstatne jine veci.. tak napr. objevuji se necekane detaily ktere predtim slyset nebyly a pribyva vstupu vystupu + worldclock a pod.

A jinak ta tva skladba zni strasne otresny zvuk :)))

biscuit
Příspěvky: 9510
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit »

petre lepsi karta ti bude dobra v zacatcich hlavne kvuli latenci. pozdeji az treba koupis monitory a zacnes zvuk vnimat lip, zjistis, ze mez tim ze to laicky nezni spatne a tim ze to hraje skutecne dobre, je propastnej rozdil. casem to proste samo prijde (pokud budes chtit jit porad dal). vsichni co jsme tady s tou propasti bojujem. delej to dal a casem to zjistis. ale v podstate plati to, ze pokud nevis proc upgradovat, neupgraduj ;)

a k tomu gameportu a midi propojeni jsem se ptal proto, ze mi tu doma lezi midi kabel prave s timhle konektorem a rad ti ho venuju. me uz poslouzil a nepotrebuju ho ;)

Petr_Macháně
Příspěvky: 254
Registrován: 11 zář 2006 18:43

Příspěvek od Petr_Macháně »

Biscuit> to by bylo super a jako to kdyz to propojim a sezenu si nejake VST ci tak, ztlumim hlasitost tak je mozne slyset nejakej ten zvuk i z reproduktoru jinej nez mam v rejstriku ? Kdyztak domluvíme adresu postovní na "PM"

ale tak mate moudré řeči, tak díky za komenty hoši, věřím, že s vaší pomocí a kritikou v zádech se časem polepšim :)

Acid Punk
Příspěvky: 2444
Registrován: 23 srp 2006 19:55

Příspěvek od Acid Punk »

Spis jestli by se ti chtelo a nevadila by ti Bodyiova orientace, tak by ses mohl stavit do severnich cech okouknout jeho studio a poinformovat se primo zrakem a hmatem :)))

Kazdou chvilku neco prodava :)

http://bodyia.cz/

biscuit
Příspěvky: 9510
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit »

cece vo cem to mluvis, jaky zvuky, jakej rejstrik, ty uz si sedel? :mrgreen:
ne vazne, prosimte ten kabel ti muzu nejak predat v praze, jestli chces..
pomuze ti proste v tom, ze tema klavesama budes moct ovladat ruzny veci v pc. proste midi... a studuj trosku

Odpovědět