Rays of hope
-
- Profesionál
nenech se zlakat cinou, aspon ne jako prvni majk, na kterym bys stavel.SadLuck píše:Tak ještě poslední OT z MÉ strany: četl jsem toho hoodně, za poslední měsíc mi nejspíš přibylo pár dioptrií - začal jsem na Gearslutz, tam jsem narazil na Matuchu, ten doporučil Oktavu, hledal jsem oktavu, našel jsem fovu na ezone kterak píše o MK319
, málem jsem ji koupil, pak jsem si všiml nákupu z Číny a ohromilo mě to - chtěl jsem koupit stereo pár HAT800. Pak si všímám V6 a mám v tom zas bordel
(ymmv.. ;])
-
- Profesionál
-
-
Petr: pres gameport muzes ty klavesy taky pripojit, kdybys chtel, staci si jen koupit redukci gameport - midi (http://www.organservis.cz/obchod/zbozi/29777/)
Naposledy upravil(a) Kermitak dne 30 kvě 2007 16:15, celkem upraveno 1 x.
-
Mno pokud mohu obsahleji, tak 1. integrovana karta zvysuje uzitnost zakladove desky 2. gameport integrovane karty se da vyborne vyuzit na midi in a out sekvencovani a pod staci k tomu jen kabel 3. zvukovka tak cim kvalitnejsi tim mene sumu a zkresleni ale od urcite hranice uz jsou podstatne jine veci.. tak napr. objevuji se necekane detaily ktere predtim slyset nebyly a pribyva vstupu vystupu + worldclock a pod.
A jinak ta tva skladba zni strasne otresny zvuk
))
A jinak ta tva skladba zni strasne otresny zvuk

petre lepsi karta ti bude dobra v zacatcich hlavne kvuli latenci. pozdeji az treba koupis monitory a zacnes zvuk vnimat lip, zjistis, ze mez tim ze to laicky nezni spatne a tim ze to hraje skutecne dobre, je propastnej rozdil. casem to proste samo prijde (pokud budes chtit jit porad dal). vsichni co jsme tady s tou propasti bojujem. delej to dal a casem to zjistis. ale v podstate plati to, ze pokud nevis proc upgradovat, neupgraduj 
a k tomu gameportu a midi propojeni jsem se ptal proto, ze mi tu doma lezi midi kabel prave s timhle konektorem a rad ti ho venuju. me uz poslouzil a nepotrebuju ho

a k tomu gameportu a midi propojeni jsem se ptal proto, ze mi tu doma lezi midi kabel prave s timhle konektorem a rad ti ho venuju. me uz poslouzil a nepotrebuju ho

-
Biscuit> to by bylo super a jako to kdyz to propojim a sezenu si nejake VST ci tak, ztlumim hlasitost tak je mozne slyset nejakej ten zvuk i z reproduktoru jinej nez mam v rejstriku ? Kdyztak domluvíme adresu postovní na "PM"
ale tak mate moudré řeči, tak díky za komenty hoši, věřím, že s vaší pomocí a kritikou v zádech se časem polepšim
ale tak mate moudré řeči, tak díky za komenty hoši, věřím, že s vaší pomocí a kritikou v zádech se časem polepšim

Spis jestli by se ti chtelo a nevadila by ti Bodyiova orientace, tak by ses mohl stavit do severnich cech okouknout jeho studio a poinformovat se primo zrakem a hmatem
))
Kazdou chvilku neco prodava
http://bodyia.cz/

Kazdou chvilku neco prodava

http://bodyia.cz/