remix contest robyn feat royksopp - none of dem - emah remix
- jsem.devka
- Pierre niko
Re: remix contest robyn feat royksopp - none of dem - emah remix
Me se to libi. Hajtka je urcite uchylna schvalne. Dubstep je celkem alternativa, takze nekteri to asi nezkousnou. Zvuk nemuzu bohuzel posoudit.
Dovolim si jeste rychly OT: Da se to na beatportalu zaplatit PayPalem? Jestli ne, nebudu se ani registrovat. Dik
Dovolim si jeste rychly OT: Da se to na beatportalu zaplatit PayPalem? Jestli ne, nebudu se ani registrovat. Dik
- MonkeyFighter
jo to sem zapomel ta hajtka me prave dost bere.)
btw dubstep uz prave moc alternativa neni..mozna tady u nas...
OT: na beatportu se zaplatit paypalem da, beatportal je jenom web kolem beatportu rekl bych?
btw dubstep uz prave moc alternativa neni..mozna tady u nas...
OT: na beatportu se zaplatit paypalem da, beatportal je jenom web kolem beatportu rekl bych?
jsem čekal teda větší nářez. vůbec nevim co to tu valíte za slangové výrazy, takže radši budu stručný: působí to na mě dost lehce, až měkce. nevím, z tohodle bych rozhodně nešílel
- MonkeyFighter
jaky vyrazy mas na mysli?pokud posuzujes kvalitu tracku podle toho jakej je to "nářez" tak je jasný že tohle ti moc nesedne...
dubstep. většina věcí, které se mi líbí, musí mít něco v sobě a nemusí to být jen přehulený tuc tuc. tohle mi prostě přijde slabý (btw remixer přemíchl i něco mého, takže vím, žře umí dělat mně bližší věci. jinak bych sem svůj koment nepsal)
- MonkeyFighter
dubstep není slangovej výraz ale hudební styl...
neber to zle, hodne lidi co ceka "tanecni" vec dubstep moc neveme..podle toho "jsem čekal teda větší nářez" sem myslel že to je tvůj případ..což samozřejmě neni nic špatnýho každej má rád něco...
neber to zle, hodne lidi co ceka "tanecni" vec dubstep moc neveme..podle toho "jsem čekal teda větší nářez" sem myslel že to je tvůj případ..což samozřejmě neni nic špatnýho každej má rád něco...
Re: remix contest robyn feat royksopp - none of dem - emah r
kexik: chapem vyhrady k nepresnemu spevu, ano ano viem - ale co ked sa mi to takto paci? paci sa mi, ze je to posunute
ak by to bolo mimo toleranciu, ktoru som ochotny akceptovat, tak to doposuvam v nejakom softe...
jsem.devka: dakujem pekne za hlas!!!
4all: dakujem za vsetky komenty - pozitivne, neutralne aj negativne

jsem.devka: dakujem pekne za hlas!!!

4all: dakujem za vsetky komenty - pozitivne, neutralne aj negativne

Re: remix contest robyn feat royksopp - none of dem - emah r
zdravim,
takze vitaz je vyhlaseny (ja to nie som
). mozte si popocuvat co vlastne vyhralo tu: http://www.beatportal.com/feed/item/rob ... -a-winner/
ps: odporucam si vsimnut ako vo vitaznom mixe nesedi nielen spev - ano beatportal po druhykrat, na tomto serveri sa o remix uz ani pokusat nebudem
takze vitaz je vyhlaseny (ja to nie som

ps: odporucam si vsimnut ako vo vitaznom mixe nesedi nielen spev - ano beatportal po druhykrat, na tomto serveri sa o remix uz ani pokusat nebudem