remix contest robyn feat royksopp - none of dem - emah remix

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
emah

remix contest robyn feat royksopp - none of dem - emah remix

Příspěvek od emah »

zdravim,
zapojil som sa do tohto contestu, popocuvajte, popripade ked sa bude pacit mi mozte dat hlas:)
Obrázek
http://www.beatportal.com/remix/detail/ ... mah-remix/

W.Cable

Re: remix contest robyn feat royksopp - none of dem - emah remix

Příspěvek od W.Cable »

Celkem slusnej dubstepovej rmx, beat mohl byt minimalistictejsi s vetsim uderem, bohuzel hlasovani pouze pro registrovane.

Vlad

Příspěvek od Vlad »

koukam na tom beatportalu je vic (nebo bylo) remix contest. Skoda ze mi unikli Depesaci . . .

emah

Příspěvek od emah »

dik za feedback :)
vlad: depeche contest bola ku koncu dost patalia - prislo im vyse 1000remixov a gore sa na fore vyjadril za NIKTO nespravil co si on predstavoval...
a tak :D

kexik

Příspěvek od kexik »

nemas melodyne? zislo by sa malinko pohybat frazovanim toho spevu aby ti viac sedel na rytmus... ale inak dobre, lubi sa mi to, jednoduche, pekne. mozno trocha tuctove, ale to imo remix ma byt

emah

Příspěvek od emah »

ten vokal je uz aj v originali posunuty... rozne. a nechcel som ho napasovavat - ked to tak mali, nech to tak je :)
no a tuctovy - ano diskoteka je to :D
dik za komenty!

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Pekny to mas...

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

mne sa to nepaci .. furt cakam kedy to zacne .. a furt to nezacalo ..

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

Ja nejak dubstep nemusim, ale zacina to fajn. Tiez mi prekaza frazovanie spevu, arytmicke :-) a ten openhat 909 ma zabil uplne, priam mi v tom songu, v tych pasazach vadi. A ako Pytkin pisal, furt cakam ze sa to rozbehne ale cely song posobi ako ze zacina. Pritom si spravil fajne aranzma a dalo by sa to rozvinut, neviem ci je to tym, ze si to dub-step vyzaduje :-) alebo ako.

Dalsia vec, mimo songu, ten beatportal sucks... ja som sa zapojil do remix contestu fatboy slim-a. ale ako som sa dozvedel od znamych je to len a len o tom, kolko ludi tam poznas a davaju ti spin-y. Hlasovat mozu len registrovani, to je tiez debilina podla mna.
1 hlas/1 mail aktivacnym linkom alebo iny, rychlejsi a ucinnejsi sposob, to by bolo fajne.

emah

Příspěvek od emah »

4om sa paci,2om nie - no - kolko ludi tolko chuti :)
hajtka sa prave pacila. neviem kde by sa to malo robiehat :) arytmicke frazovanie spevu? to je aky prosim ta? ked to nesedi (v originale - ja som to len zachoval ako som pisal) na milisekundy, tak je to arytmicke? mne sa tento schvalne nepresne zaspievany vokal prave naopak - paci.
beatportal - vyhravaju mixy, ktore maju cca 20 spinov... ked sa tam srackari s 200 spinmi maju zaludok tlacit, nech si tie psie kusy vypocuju ludia z fachu - a beatportal s tym nic nerobi - je to vizitka beatportalu, ktory vyzera ako keby tam chodili iba deti hrajuce sa so software-om z nudy. (cest vynimkam)

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

Arytmicke som myslel ze nejde mi to uplne do rytmu. Je jasne, ze kolko ludi tolko nazorov. A hajtka tiez, mne sa tam nepaci, tak som aj napisal. Urcite vsetko co je tu napisane je vecou vkusu. "rozbehnut" v zmysle deja celeho songu, mam pocit, ze uz-uz sa to rozbehne ale ono nie :)
Ked uz do fora davas song na vypocutie, este na forum kde drvivu vacsinu tvoria hudobnici, muzikanti, zvukari atd., tak mne prijde vcelku logicke ze sa clovek (v tomto pripade ja) vyjadrim aj k typu nastroja - hajtky. A nie len vseobecnym hodnotenim ako "laik" = "paci - nepaci". Teda taka je aspon moja predstava o hodnoteni, vyjadreni nazoru (ktory mimochodom cakas ked to tu das), v tom vidim rozdiel medzi hodnotenim bezneho posluchaca a hudobnika.

Nenspisal som a ani netvrdim ze song je zly ci odpad, tak to neber ako nejaky utok :)

emah

Příspěvek od emah »

pohoda, nebral som to urcite ako utok:) tak ale hadam sa obhajit mozem nie? ;)
vsetky odkazy si cenim samozrejme a dakujem za ne:)

kexik

Příspěvek od kexik »

to je klasicky bluesrockovy spev, ktory uplne normalne kolise ovsem na celkom iny podklad a tam to bude v poriadku. ty mas iny podklad, ergo musis hybat spevom. to by si mal podla mna akceptovat ako rozumnu pripomienku do buducna, skoro pri kazdom remixe s vokalom to treba riesit. niekto striha a niekto elasticky posuva ale robi to kazdy, pokial nie je original strojovo presny, co nie je skoro nikdy

MonkeyFighter

Příspěvek od MonkeyFighter »

Libi fajn!s tim vokalem bych taky pohejbal ale jinak super!

Odpovědět