Wow, tolik podnětů.. skvělý!
biscuit: Máš nějaký konkrétní tipy na "trendy beat", kterej by k tomu podle tebe seděl? (ideálně link na song

) Hodně uvažuju o nějaký dj friendly předělávce, tak bych to moh zkusit pojmout jako remix.. Ad virbl: Nepoužíval bys teda ten reverse na konci refrénu (cca 1:11) nebo mluvíš o něčem jinym?
amorph: yes, ten brejk je tak nějak v duchu toho, z čeho se ten song původně vyvinul, uznávám, že pro vývoj songu je to hrozná rána.. v DJ friendly verzi by nebyl, nebo byl jinej a o dost pozdějc. Kytara je rozsekaný brnkání na lehce rozladěnou kytaru.. zvážim jestli má v budoucí verzi co dělat..
fegyo: možná máš lepší poslech/uši a slyšíš ten verb víc než já, možná prostě nemáš rád extrémní verby.. Já je rád mám dokud se držej na úrovni plochy kdesi v pozadí a neleze do nich rytmika a basovější frekvence.. tady je rozhodně výraznej, verb je to obří, přesto ho mam fakt rád a podobnej používám opakovaně. Ale jak řikám, možná ho jen neslyšim tolik jako ty. Taky moc nerozumim, jak by moh poškozovat sluch