S mojim nazorom samozrejme nemusis suhlasit, nevnucujem ho. Hovorim z vlastnej skusenosti.
Pre mna "dotahovanie" je strata casu, nikam to neposuva, maximalne sa naucis nejaky mensi skill [z 90 percent je vecou nahody a pri tolkom case stravenom na 1 tracku nezvykne mat markanty gain], ktory neni priamo umerny casu, ktory si vynalozil "dotahovaniu". Ale samozrejme, ak je toto co hladas co ta bavi, nie je o com, je to hobby.
Podla mna

nie som maliar ani odbornik, cisto sedliacky rozum - ak maliar namaluje obraz, s ktorym nie je vnutorne OK, tak ma kurva tazsiu dilemu pred sebou ako len vytvorit NEW PROJECT v DAW alebo ist dalej. Platno je platno...
Bedroom producers som zvykol kukat na youtube, a pod. Cosi som si zobral cosi nie, lebo predsa... ked raz robim v bedroome a chcem ist dalej rady by som bral od profika alebo sa naucil sam ako samouk.
Urcite bedroom producers ti daju dost, ale len do okamihu, kedy sa musis rozhodnut ist svojou vlastnou cestou, mozu byt nejaky GUIDE ale nie na tom stavat fundamentalne zaklady vlastnej tvorby.
Este raz doplnam, je to moj nazor.