Soimmo - Breaking Down The Walls LP

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Soimmo

Soimmo - Breaking Down The Walls LP

Příspěvek od Soimmo »

Nejlepší kousky jsem trochu doladil a je z toho hezké LP. Většina přemíchaná, některé dokonce předělané a na všech proveden "mastering". Docela fuška. Tak ať se to líbí.

P.S.: Děkuju všem přispivatelům Electrozone fóra, za všechny rady a názory, které jsem při tvoření tohoto díla bezpochyby využil. Díky !

delay

Re: Soimmo - Breaking Down The Walls LP

Příspěvek od delay »

Tak gratulace, jsi teda neskutečně agilní, skoro to vypadá, že nechodíš do práce a jen hraješ... No, hodně štěstí!

Prvotsky

Příspěvek od Prvotsky »

Koukam, že se všechny skladby dají stáhnout, takže díky! Naláduju i pod a užiju si je taky v jiných kontextech.. :wink:

Soimmo

Příspěvek od Soimmo »

delay píše:Tak gratulace, jsi teda neskutečně agilní, skoro to vypadá, že nechodíš do práce a jen hraješ... No, hodně štěstí!
Skoro máš pravdu. Živím se postprodukcí a třeba i zvukařinou různého druhu, ale zatím nemám tolik práce abych neměl čas na to co mě baví. Je to pro mě taky takové zvukové/hudební cvičení, abych se s tím naučil pořádně dělat. A hlavně si říkám, že o hovno de a tudíž se nestresuju s tím, když se něco nepovede a nelíbí se to. Další bude třeba o to lepší. Ale tohle je hlavně moje radost a tady se nenechám omezovat tím jaké to musí být. Toho mám až pokrk u komerčních věcí co dělám. Tak třeba se to bude někomu líbit a třeba to i k něčemu bude, to už ale není moje starost.

Soimmo

Příspěvek od Soimmo »

Prvotsky píše:Koukam, že se všechny skladby dají stáhnout, takže díky! Naláduju i pod a užiju si je taky v jiných kontextech.. :wink:
Ony se dali stáhnout vždycky, ale teď jsem je dal do 320Kbps empétrojky, aby to bylo takové praktičtější. Jinak mám v plánu výrobu fyzického CD, ale to asi nějak svépomocí, protože pochybuju, že by tohle někdo chtěl vydat.

delay

Příspěvek od delay »

No SC recoding není zrovna to pravé pro DOWNLOAD, určité detaily nahrávky jsou fakt jinak.

Prvotsky

Příspěvek od Prvotsky »

to je fakt - kdyby si nekam uploadnul jenom samotny ty mp3 - klidne prez uschovnu.. ten SC to przni - zvlast hlasitejsi nahravky..

delay

Příspěvek od delay »

Prvotsky píše:to je fakt - kdyby si nekam uploadnul jenom samotny ty mp3 - klidne prez uschovnu.. ten SC to przni - zvlast hlasitejsi nahravky..
Mě to přijde jak colour EQ... Takový CLOUD závojíček :)

Prvotsky

Příspěvek od Prvotsky »

no je to zvlastni -- u posledni skladby kterou sem tam nahral sem slysel opravdu hodne velkej rozdil - elementy co sem mel jen tak v pozadi vystopili do predu.. a nebylo to hezky.. ale deje se to tim vic , cim je ta skladba zkompresovana a hlasita..

Soimmo

Příspěvek od Soimmo »

No jestli se nepletu, tak to co stáhnete je 100% originál toho co sem tam nahrál, ne ? Jenom pro web se to překóduje do mp3. Nebo se pletu ?

Prvotsky

Příspěvek od Prvotsky »

Tak to nevim.. ja si to stahnu z sc a kdyz se mi nebude libit zvuk tak te poprosim o origos.. :wink:

Soimmo

Příspěvek od Soimmo »

Hele teď sem to kontroloval a je to 1:1. Na bajt sedí délka souboru a při ohledání waveformy je to taky 1:1.

peeetras

Příspěvek od peeetras »

Některé tracky sou velmi povedené dle mého.
362

Soimmo

Příspěvek od Soimmo »

peeetras píše:Některé tracky sou velmi povedené dle mého.
Které třeba ?

Odpovědět