To tak zas tak zurive je nehledam, ale jak Prvotsky pise je tezke najit hudbu, ktera by cloveka uz nejak oslovila, tak proto si ji musim delat sam pro sebe, at mam co poslouchat.)tomy45 píše:Tak to nehladaj posluchacov ale dekoderov
Pokial nie si akysi "laborant" tak bezneho cloveka zaujme, podla mna, hudba ktora ho jednoduchostou ocari.
soundblaster78,megaga,lwo - spring calling
Re: soundblaster78,megaga,lwo - spring calling
vrcholem me hudebni kariery bude track, ktery mi Pytkin pochvali a Tomy ho bude chtit zremixovat:)
To bude muj vrchol hudebni kariery, az udelam neco co te zvedne z zidle.)c9000 píše:hmm, dost mi to připomíná Mythematicu. Docela dost teda:)
Ale je to fajn, líbí se mi to. Hraje to docela vyrovnaně. Je to taková klasika, na urovni ale nijak mě to nezvedá ze židle, nebo jak bych to řek.
vrcholem me hudebni kariery bude track, ktery mi Pytkin pochvali a Tomy ho bude chtit zremixovat:)
tak hej, to je pravda. Ja napriklad len "zdokonalujem" fatboy slima
Fatboy slima? Kurnik ja celou dobu myslel, ze to jsou Chemical brothers.tomy45 píše:
Na nich nevidim ani nepocujem nic co by sa dalo zdokonalovat
i ked poslednymi albami to ide akousi neistou cestou. Ale furt su pre mna motivacnymi zdrojmi
ani nie tak svojou produkciou samotnou, ako pristupom k hudbe, k "hratkam" so zvukom, aranzom, to je podla mna nekonvencne a originalne. To co sa mi paci.
Naposledy upravil(a) tomy45 dne 30 led 2011 20:26, celkem upraveno 1 x.
Tomy toho zdokonaluje víc.lwo píše:Fatboy slima? Kurnik ja celou dobu myslel, ze to jsou Chemical brothers.tomy45 píše:
Od Slovenských veteránu, po Fatboye.
No zdokonaleni Slovenskych veteranu se povedlo paradne!!c9000 píše:Tomy toho zdokonaluje víc.lwo píše:Fatboy slima? Kurnik ja celou dobu myslel, ze to jsou Chemical brothers.tomy45 píše:
Od Slovenských veteránu, po Fatboye.
Ano, dakujem
mate pravdu, dokonca sam velky slovensky veteran mi to potvrdil.
surovo som mu to poslal
a dosla super odpoved, prakticky to co ste uz vy dvaja napisali
))
Prepac Dano za OT.
Prepac Dano za OT.
Pokud to nebude vadit tady tomu panu vedoucimu "Novych tracku", tak ja to mam na haku teda.)tomy45 píše:Ano, dakujemmate pravdu, dokonca sam velky slovensky veteran mi to potvrdil.
surovo som mu to poslal
a dosla super odpoved, prakticky to co ste uz vy dvaja napisali
))
Prepac Dano za OT.
To je paradni, ze i takovi stari pardalove to oceni a dokonce se jim to libi.)))
.
Naposledy upravil(a) lwo dne 30 led 2011 20:46, celkem upraveno 1 x.
A co teda poslouchas z toho profi levelu nebo poslouchal Prvotsky?Prvotsky píše:Ahoj!
OT: akorat ja mam ted nejakou depku z hudby obecne - nemuzu najit nic vsoucasny dobe ( a to i v profi levelu ) co by mne nejak chytlo za koule poradne..
Dneska je to vsechno takovy ukolebavkovy.. snovy... Mam to hodne rad tuhle rovinu - a sám nejspíš k tomu vlastní tvorbou taky směřuju, ale potrebuju k
tomu nejakou protivahu -neco vic dynamickyho, netechnoidního - říznýho.. svěžího.. originálního.. aaach joo...
chci v dnesni dobe moc??
P.
Zajímvej je už jen ten termín "profi level". Nějak nevim co si pod tim představit.
No na profi levelu se nachazeji muzikanti, kteri maji sve fankluby, kluby a stadiony preplnene k prasknuti, maji tolik fanousku, ze nestihaji vsem odpovidat a najimaji si na to lidi a jejich bezpecnost chrani tlupa tupych bodygardu.))c9000 píše:Zajímvej je už jen ten termín "profi level". Nějak nevim co si pod tim představit.
A taky se pmuzikanti profi levelu vyznacuji tim, ze se casto ptaji, co to vlastne ten profi level je.)) Ja myslim, ze vsichni vi, co to profi level je, ale malokdo ma na to ty koule odpovedet.)lwo píše:No na profi levelu se nachazeji muzikanti, kteri maji sve fankluby, kluby a stadiony preplnene k prasknuti, maji tolik fanousku, ze nestihaji vsem odpovidat a najimaji si na to lidi a jejich bezpecnost chrani tlupa tupych bodygardu.))c9000 píše:Zajímvej je už jen ten termín "profi level". Nějak nevim co si pod tim představit.
Za seba mozem povedat len tolko.... ze som neobjaveny