tomy45 píše:Za seba mozem povedat len tolko.... ze som neobjaveny
Chybi ti poradny manazer!! Co takhle zkontaktovat toho co manazoval tu kapelu, co delala ty Zvonky zvoni.)
tomy45 píše:Za seba mozem povedat len tolko.... ze som neobjaveny
Kurnik sem to tady chtel dat, ale nejak to nemuzu najit asi to |Tommy smazal, mozna nejaky problem s autorskymi pravy od tipku s profesionalniho levelu.)Prvotsky píše:pardon - jakeho veterana mate na mysli?
Na tomyho sc sem nic nenasel..
Dnes ti ide karta brathmc9000 píše:no tady to uplně kvete:). Nádhera.
imho. Manažer skupiny "Prudy" Si asi ted válí zadnici v Karibiku, pač ho kontaktoval Pavol Hamel. S tím že má strašně hustou novou verzi pecky "Zvonky" a s tou hodlá dobýt svět. A neváhal a odjel řešit smlouvu na slunečný ostrovy.![]()
Zas Ot. Ale nedá mi to sakra.
To jako fakt? Tak to gratuluji Tommy!!c9000 píše:no tady to uplně kvete:). Nádhera.
imho. Manažer skupiny "Prudy" Si asi ted válí zadnici v Karibiku, pač ho kontaktoval Pavol Hamel. S tím že má strašně hustou novou verzi pecky "Zvonky" a s tou hodlá dobýt svět. A neváhal a odjel řešit smlouvu na slunečný ostrovy.![]()
Zas Ot. Ale nedá mi to sakra.
Kurnik. Reknu ti, ze ti manazeri dneska uz nemaji vubec cich na poradny HIT!tomy45 píše:C9000 je ftipalekale vyslo mu to a pobavil
Samozrejme, ze nie Dano
keby to tak bolo tak by nevedel pisat na klavesnici, lebo by bol unaveny od tolkych oslav. Lebo on sam robil mix-master. Cize... cisto teoreticky vzato, nielen on ale i ja by sme boli nalozeni v liehu
)))
Tu je toPrvotsky píše:pardon - jakeho veterana mate na mysli?
Na tomyho sc sem nic nenasel..
To je to prave Spring callingtomy45 píše:
Tu je to
lwo: je to autorsky chranene, limited consumers))))
Kasli na OT, ja to tu stejne dal jenom kvuli Jackiesovi a ten se uz vyjadril, tak jsem spokojeny.tomy45 píše:
Tak skladba, hoci je zivsia, posolstvo, ak to tak mozem nazvat, je niekde inde. Skladba (original) je z roku 1969. Zrodena po vstupe M. Vargu do skupiny Prudy, kde mimochodom urobil cistkya nechal si len Hammela. Tuto hudbu ako aj ine z tych rokov pocuval moj otec, ked som este prdel do plienok, vinyl ostal
aj kopec inych. Cize sa to na mna nalepilo.
hoci to bol, tento song, myslim moj remix, planovany len ako experiment, celkom sa mi zadarilo a ujde to
ale to je uz surove OT
v tvojom topicu o tvojom songu pisat o mojom
ked prides na Slovensko, jak si mal, dostanes ranu od slivovice
))