Šťastný a veselý
Šťastný a veselý
Jak už bývá tradicí, sdílím na Vánoce novou písničku. Hezký poslech všem!
edit: odkaz je aktualizován
edit: odkaz je aktualizován
Naposledy upravil(a) Džirka dne 22 pro 2019 18:00, celkem upraveno 1 x.
Re: Šťastný a veselý
Vyborne , ako vzdy .
Díky Pytkine, jsem to video ještě aktualizoval. Zpěv mi přišel strašně utopený, teď jsem spokojenější 

Ja neviem ,ta tvoja muzika je tak dokonala az sa mi to nepaci.Vsetko pekne, ciste,presne,kompozicia,aranz,harmonie tip top..Len mi tam proste chyba trosku spiny,nedokonalosti,nejaky ten feeling..A to neber ako kritiku,v robeni muziky ti nesiaham ani po clenky,to je len taky moj subjektivny dojem z toho jak to pocuvam.
Inak trochu mi to pripomina Toto- Africa.
A kazdopadne super robota,ako v tvojom pripade vzdy..
Inak trochu mi to pripomina Toto- Africa.
A kazdopadne super robota,ako v tvojom pripade vzdy..
Naposledy upravil(a) gambler dne 23 pro 2019 19:00, celkem upraveno 1 x.
Díky přátelé za komenty... Jo a Gambler, mám vlastně radost z tvýho komentáře. Měl jsem z tý písničky totiž dojem, že je taková neučesaná. Kytary lehce nepřesný, měl jsem ještě před vydáním nutkání kytary přehrát. 

Ty musis byt neskutocny perfekcionista
Napriklad 1:19 jak dohra ta gitarka,taka prkotina a detail ale je to super moment .Proste si sialenec v dobrom slova zmysle 

Ty si fakt MUZIKANT. Paradne dielo, velmi sa mi paci ze vies spravit vsetko - napisat dobru oeznicku, zaranzovat, vymixovat, zahrat / zaspievat este aj video pekne spravis.. respekt !
Pesnicka je moc fajn, takyto zaner nepocuvam ale pripomina mi to niecim eru Beatles, len to ma pekny moderny zvuk.

Pesnicka je moc fajn, takyto zaner nepocuvam ale pripomina mi to niecim eru Beatles, len to ma pekny moderny zvuk.

Hezká věc, hezký vlastně všechno, ale strašně, ale fakt strašně dobře zpíváš, to se neslyší často, zvláště v našich končinách. Držím palce a přeju taky pěkné Vánoce !
Začínám se z vašich komentářů úplně červenat. Díky moc.. je to povzbuzující.
jirko, je to už trochu klišé ti pořád psát, jak neskutečně sympaticky působí to co děláš (navíc na skvělé úrovni), ale bohužel mě nic jinýho nenapadá. snad jen, že bych navázal na výše zmíněný toto: "hold the line" 

Stastny a vesely
.
Bacha na "singing", kde se ve vyslovnosti polyka "g" sin(g)ing. A pak mi v uplnym vrcholu prislo, ze ty vysoky hlasy v harmoniich by snesly dat min (a) nebo doladit, aby to vyznelo sofistikovanec
. Jinak zbytek na velmi dobry urovni, od pisnicky po mix a video. Ocenuju, ze harmonicky nezustavas jenom v tom co je dnesni popova typika. Je legrace, jak jsou vlastne dneska casto veci harmonicky zabrzdeny proti tomu co bylo bezny v 50-80. letech. I kdyz oboji ma svoje a jednoduchost neni na skodu, tak mi prijde ze se muzikanci ochuzujou o mocnej nastroj.

Bacha na "singing", kde se ve vyslovnosti polyka "g" sin(g)ing. A pak mi v uplnym vrcholu prislo, ze ty vysoky hlasy v harmoniich by snesly dat min (a) nebo doladit, aby to vyznelo sofistikovanec

Díky Matucho, to jsou zajímavý postřehy.. když to teď poslouchám tak asi to "g" je fakt moc vyražený. Schválně se zeptám mých native speakers přátel. Zatím mi nikdo nic k tomu neřekl. Ale možná jen ze slušnosti mi to nechtějí srážet, hihi. 
Jo a souhlasím, že ty vyšší hlasy jsou dost nahlas. Trochu jsem s tím bojoval, nemohl jsem najít spravný balanc a přišly mi pořád příliš utopený. Ale pak s odstupem jsem si všiml, že jsou možná moc. Ale nějak extra mi to nevadilo, páč mi to trochu evokuje kapely jako CSN&Y, kteří vokály zpívali naráz na jeden mikrofon a často ty vyšší hlasy se prosazovali přirozeně víc. Jinak je vidět, že máš fakt trénovaný ucho. Vokály jsou nedoladěný. Zjistil jsem totiž, že se mi doladěný vokály nelíbí, že se z toho pak ztrácí nějaká jakoby energie. Ten vyšší hlas zpívám unisono dohromady s mojí ženou a my to zpíváme v určitých detailech každý trochu jinak a v jednom okamžiku je tam nějaký lehce disonantní interval. Přemýšlel jsem, zda ho doladit, ale mě se tam prostě nějak líbil, tak jsem ho tam nechal
Co se týče harmonie v současný hudbě. Nad tím často přemýšlím a říkám si, zda je to záměr, že se opustilo od barvitých melodií a harmonií, všichni používají takové ty kolovrátkové postupy. Je to záměr a já tedy používám staromódní postupy, nebo prostě skladatelé ztratili tu schopnost?

Jo a souhlasím, že ty vyšší hlasy jsou dost nahlas. Trochu jsem s tím bojoval, nemohl jsem najít spravný balanc a přišly mi pořád příliš utopený. Ale pak s odstupem jsem si všiml, že jsou možná moc. Ale nějak extra mi to nevadilo, páč mi to trochu evokuje kapely jako CSN&Y, kteří vokály zpívali naráz na jeden mikrofon a často ty vyšší hlasy se prosazovali přirozeně víc. Jinak je vidět, že máš fakt trénovaný ucho. Vokály jsou nedoladěný. Zjistil jsem totiž, že se mi doladěný vokály nelíbí, že se z toho pak ztrácí nějaká jakoby energie. Ten vyšší hlas zpívám unisono dohromady s mojí ženou a my to zpíváme v určitých detailech každý trochu jinak a v jednom okamžiku je tam nějaký lehce disonantní interval. Přemýšlel jsem, zda ho doladit, ale mě se tam prostě nějak líbil, tak jsem ho tam nechal

Co se týče harmonie v současný hudbě. Nad tím často přemýšlím a říkám si, zda je to záměr, že se opustilo od barvitých melodií a harmonií, všichni používají takové ty kolovrátkové postupy. Je to záměr a já tedy používám staromódní postupy, nebo prostě skladatelé ztratili tu schopnost?
> Co se týče harmonie v současný hudbě. Nad tím často přemýšlím a říkám si, zda je to záměr, že se opustilo od barvitých melodií a harmonií, všichni používají takové ty kolovrátkové postupy.
je to zamer, pretoze ludia lahsie vstrebaju primitivne odrhovacky na 3 tonoch.. hudba pre radia je produkt, vyraba sa taka po akej je dopyt.. smutna realita..
je to zamer, pretoze ludia lahsie vstrebaju primitivne odrhovacky na 3 tonoch.. hudba pre radia je produkt, vyraba sa taka po akej je dopyt.. smutna realita..