plechovy ocas na bicich je v tomto zanri standard... dokonca tu mi pride ovela menej plechovy ako v starsich veciach od syncra aj v kadejakej inej podobnej muzikedelay píše:Moc fajn věc, baví mě to, jenom jakýsi plechový ocas na bicích mi nesedí. Jinak OK.
Syncro: Standing Firm
Re: Syncro: Standing Firm
Ty reverby jsou asi dědictvím po jamajských pionýrech žánru, kteří používali to, na co zrovna měli. Takže ty nejlevnější plečky...
Mě na tom plechovém ocasu (je to preset PCM60 Room z MPX1) baví ta agresivita a "nenaturálnost".
Saša

Saša
hm, no me to prijde proste studeny jak psi cumak a presne to co pises me na tom nebavi. Ale tak hlavne, kdyz se to libi tobe;) Ja bych si tam predstavil mozna spis nejakej spring reverb... No, kdyz uz si hrajes s tim outboardem a pasem, co zkusit tu suchou bici grupu prohnat cistym kanalem nejakyho malyho kytarovyho kombicka se zapnutym spring reverbem? Nestalo by to za pokus o nejaky "signature" zvuk? 

neviem... take veci tu okolo toho sa riesia... a pritom je to mix, aky tu zase az tak vela ludi na tomto fore nevie spravit... aspon si myslim 

rastis: ja myslim, ze to ze sasa umi vsichni vime. kdyby si ale myslel ze nechce slyset nase nazory, tak to sem ani nedava
navic vsichni k nemu promlouvame a vzhlizime s respektem 

Já jsem za kritiku vděčný, děkuju moc. Jak tu věc poslouchám celou tu dobu, co ji dělám, tak už ztrácím nadhled. Tohle je cesta, jak se nechat vhodně upozornit na případnou "provozní slepotu". 
Díky, Saša

Díky, Saša
Moc pekny, libi se mi to.
no a to mna napriklad bavi. ze su tam taketo kontrastydelay píše:Jasně že to hraje skvěle, ale když mi něco nesedí uplně na 100%, tak to napíšu. Nehledám záměrně chyby, jen myslím, že celý je to takový "tropico" teplý a ty bicí jsou prostě odjinud.