Taron - Example No. D (První tape)

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
theTaron

Re: Taron - Example No. D (První tape)

Příspěvek od theTaron »

Jackies - Hej jako, nemyslim si že někomu je prostě "dáno" a někomu ne. Každej se může vypracovat dál když se prostě snaží dlouho. Já furt ještě docela začínam, nejsem tak egoistickej abych si řikal že jsem nějakej pokročilej minimalistickej genius, vim že na tom musim pracovat. Proto chci tady názory který, jak sis mohl všimnout, byly spíš negativní a já, ikdyž jsem se o tom se všema tady hádal, to pochopil. Jinak, když někdo (tady to nemluvim teda o mně) dělá hudbu, má bandu fanoušků a tobě to přijde špatný, tak to spíš jen nechápeš ty, než že by ten hudebník byl hluchoň a jeho fanoušci vymydlený. Zkus přemejšlet o věcech trochu otevřenějc.

jackies

Příspěvek od jackies »

Já právě jsem otevřený, a nemažu medy kolem hub. Toho bysis mohl vážit.

Nemyslíš si že je někomu dáno a někomu ne. OK.
To je ale právě ten problém.
Někomu JE dáno a někomu NE, to neochčiješ.
A NEDÁ SE TO NAUČIT !

Právě lidi s tímto "handikepem" ( kteří třeba neslyší rozdíl v tónech ) by prostě neměli dělat do hudby a určitě mají dobré vlohy na něco jiného.
Měli by mít nějakou sebereflexi, neposlouchat své vrstevníky okolo postižené stejnou "vadou"
Oni to opravdu neví, že nemají hudební sluch, a nechápou vlastně co jim najednou nějaký jackies řekne, jelikož přece maminka, strejda a kámoši s kámoškami říkali že to je prda a jak jsou šikovní.

Já vím, je to lákavé a cool ... jebnu tam 1000x za sebe nějakej tón, a kámoš Charli s BB2Texem se z toho poserou a budu king.

Moje rada.
Nazpívej na jeden zátah nějakou písničku s podkladem ( to je jedno, třeba "už mi lásko není 20 let :) ) a pak to zkus někomu anonymně pustit.
Tyhle reakce lidí budou ty pravé.
muzikant

xdudy

Příspěvek od xdudy »

no to neni pravda -to jestli slyšíš nesouvisí s tím jestly umíš zpívat - to je velkej omyl

xdudy

Příspěvek od xdudy »

a sluch se dá natrénovat - nadání je jen zlomek - pokud opravdu chceš, můžeš bejt lepší než člověk s nadáním co je línej.
Někomu to jde snáz, někomu to dýl trvá, ale není pravda,že to nemá cenu zkoušet.

theTaron

Příspěvek od theTaron »

Nevím jak podle toho co jsem tu zveřejnil po asi 9ti měsících od mýho uplnýho začátku s FLkem poznáš, že nemám hudební sluch a že mi jen nějací kamarádi a babička říkaj, že je to dobrý. Moje okolí a většina kamarádů neví, že bych nějakou hudbu kdy dělal. Nikdo mě v tom nějak nepovzbuzuje, dělam to protože mě to prostě baví dělat a snažim se tu získat nějaký tipy a rady, jak se v tom koníčku zlepšit. Jinak já naprosto chápu cos mi řek, bohužel moc produktivní to nebylo, řekls akorát že to neumim a podle tvýho 5 minutovýho uvážení a odsouzení celýho mýho charakteru to ani nikdy umět nebudu. Od těch 3 měsíců co jsem to sem hodil sám vidim, že to nějak dobrý neni. Dostal jsem tu několik rad a kritiky na který teď myslim když něco dělam, ikdyž to v těch komentech tady ode mě tak vypadat nemusí. Bohužel od tebe jsem si teda asi nic neodnesl.

jackies

Příspěvek od jackies »

Dobrý to opravdu není, a nikdo, kdo má hudební sluch by toto nemohl nikdy udělat, z toho usuzuji.
A věř mi, odnesl sis toho hodně.
muzikant

jackies

Příspěvek od jackies »

xdudy píše:
23 úno 2019 00:30
a sluch se dá natrénovat - nadání je jen zlomek - pokud opravdu chceš, můžeš bejt lepší než člověk s nadáním co je línej.
sluch se dá více natrénovat, pokud ho již máš

Zdá se ti v pořádku třeba tohle ? Poposlouchej a pak mi řekni.
muzikant

xdudy

Příspěvek od xdudy »

to jackies ... a pane učiteli, až splním úkoly můžu si pak jít hrát ?

xdudy

Příspěvek od xdudy »

Podle tvýho měřítka by třeba zpěvák z RHCP nikdy neměl dělat muziku, na živo je falešnej jak prase- dle tebe je tudíž úplně hluchej.
Přesto je považuju a nejen já za superkapelu.

jackies

Příspěvek od jackies »

howgh
muzikant

Odpovědět