Tommy K. - Sunset
tommy, budu se snazit bejt konkretnejsi. treba to vubec nema basy, je to jak kdyz si to pod 70 uriz, pod 50 uz to nema vubec nic. druha vec, zvuk je na stredech divne nabrousenej, az zkreslenej. ten muj predchozi vyraz "z papiru" nebyl uplne spravnej - to mi prisel divnej ten kopak.
ja mam podezreni, ze tam mas nekde nejakej blbe nastavenej kompresor s kratkym attackem, nebo co ja vim..
poslechni treba tady neco od kubatka, jaky to ma koule!:
http://www.myspace.com/kubatko
i z tech zapraskanejch mptrojek to je krasne poznat
mmj. tady na foru bych doporucoval brooklyna
lidi kteri dobre delaj styl jako ty, ti o nem reknou nejvic 
ja mam podezreni, ze tam mas nekde nejakej blbe nastavenej kompresor s kratkym attackem, nebo co ja vim..
poslechni treba tady neco od kubatka, jaky to ma koule!:
http://www.myspace.com/kubatko
i z tech zapraskanejch mptrojek to je krasne poznat

mmj. tady na foru bych doporucoval brooklyna

podle me to neni vubec spatny, jenom blbe vyrendrovany, obcas se mi to taky stane (vetsinou). Pro zacatek zkus Yamaha Final Master VST, najdes na netu, davam ho na master, nastav si Club preset a bude to slapat. Basy tomu desne chybeji a syntak kolem 2:30 se mi zda ze hodne trci, jinak ale dobra oddychovka, mit to poradnou basu, tak si poskakuju;)
Ju! Vzdycky vitam, kdyz se nekdo pusti do atmosferickyho d&b!
Koncepcne to mas dobre zmakly. System rozvoje bezchybne dodrzen. Korat konec neni zrovna dj friendly, kze to zni jak nakej radio edit.
S napadem jako takovym je to horsi. Kdyz uz idnb, tak klad duraz na krasu, kus kosmickyho rozmeru a pocitu nesmrtelnosti.
Zvuk je jednim slovem suchej.
Dal je slyset, ze nemas probrouzdanou historii stylu, kerouzto rozhodne doporucuju prostudyrovat!
Pro priste 2x mer a rozhodne se nenech odradit kritikou!
Mas nakroceno spravnym smerem!
Koncepcne to mas dobre zmakly. System rozvoje bezchybne dodrzen. Korat konec neni zrovna dj friendly, kze to zni jak nakej radio edit.

S napadem jako takovym je to horsi. Kdyz uz idnb, tak klad duraz na krasu, kus kosmickyho rozmeru a pocitu nesmrtelnosti.
Zvuk je jednim slovem suchej.
Dal je slyset, ze nemas probrouzdanou historii stylu, kerouzto rozhodne doporucuju prostudyrovat!
Pro priste 2x mer a rozhodne se nenech odradit kritikou!
Mas nakroceno spravnym smerem!
Myslím si, že jsi to "dobře uvařil"
Dobře se to poslouchá.
Jen toho "koření" to chtělo více - tedy zvukově.
Sám jsem zatím nic kloudného sice nevytvořil a tak mi promiň tuto kritiku, ale myslím si, že když to zvukově poladíš (vice dynamiky, více basu, možná přidat nějaké efekty, trochu to "roztáhnout" - hlavně ty synthy), bude to OK.
K názvu stylu, který to má představovat se vyjadřovat nebudu; beru to tak, jak mi to zní.
A vážně to hudebně není špatné!

Jen toho "koření" to chtělo více - tedy zvukově.
Sám jsem zatím nic kloudného sice nevytvořil a tak mi promiň tuto kritiku, ale myslím si, že když to zvukově poladíš (vice dynamiky, více basu, možná přidat nějaké efekty, trochu to "roztáhnout" - hlavně ty synthy), bude to OK.
K názvu stylu, který to má představovat se vyjadřovat nebudu; beru to tak, jak mi to zní.
A vážně to hudebně není špatné!