Tommy K. - Sunset
Tommy K. - Sunset
Jakej na tohle mate nazor?? Zvuk?? Co tomu chybi a naopak prebejva?? Kompozice atd.?? Je to DNB klidnejsiho razu a zajimaly by me nazory na tenhle trek po vsech strankach....chci se zlepsovat, takze pokud mozno rozebrat vyse zminene dotazy.
Tommy K. - Sunset
Tommy K. - Sunset
-
Ma to takovou zvlastni atmosferu danou zvlastnim zvukem... nedelals to nahodou v nakym trackeru? Vyvolava to ve me vzpominky na amiga scenu... Spodek mi prijde trochu spatne citelnej, ma to zvlastni krabicovej kopak, ale to je asi zamer... Ale jinak mi to neprijde spatny, docela se to prijemne posloucha...
Moc diky za nazor....no delam v cubase a je pravda, ze se zvukem se peru dost..jinak pouzivam truthy 2030A....biscuit píše:skoda ze zvuk je jak z papiru. s cim delas?
jinak track je moc prijemnej. sice nevim jak by si stal podle soucasnejch trendu v d&b..
jestli to mam oznamkovat jako ve skole, tak produkce 2, zvuk 4
diky za nazory.....vedel by nekdo kde teda delam chyby?? rad bych se tomu pri dalsi tvorbe vyhnul.......jinak souhlas, ze je to docela nuda, kazdopadne s tim zvukem se peru vo 106....alespon par rad kdyby nekdo hodil, tak by me to fakt dost potesilo....tady ve foru uz jsem leccos nasel, ale z tohodle se alespon da castecne usoudit, kde pripadne delam chyby.......
- MonkeyFighter
Není to špatný, v podstě mi ze začátku vadil jen ten zvuk, kterej nějak postrádá prostor, tučnost, hutnost nebo nevim jak to vyjádřit, ale je fakt, že po minutě už mi to nevadí... a je to celkem příjemný. Dá se říct, že se mi to líbí
, ale rozhodně by si zasloužil ten zvuk zlepšit. Otázkou je zada-li to v daných podmínkách lze...