tomy .45 & Buddahmann - Back At It Again

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
tomy45

Re: tomy .45 & Buddahmann - Back At It Again

Příspěvek od tomy45 »

Tak po 100 raz... :-) musi

Agent Provocateur

Příspěvek od Agent Provocateur »

ty brďo, fakt je to presne jak VEC sampel, ti ho schválne pošlem :)

Tom Šen

Příspěvek od Tom Šen »

tomy45: hodně se mi to líbí!

Zvukově: poslouchám to v práci, takže poslech omezený, ale co mě napadlo, není to celé až moc a možná až trochu nepřirozeně (proti vokálům) natlakované?
Líbí se mi bicí celkově, zvukově i muzikantsky...co používáš na bicí za nástroj?
ahoj, Tom

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

to Tom Šen: diky za vypocutie. bicie ako vzdy ableton drum kit, kde si naladujem one shot sample. nic vynimocneho. :-)

Brenda Walsh

Příspěvek od Brenda Walsh »

Hudebne me to bavi. Ale ten rap je takovej uchcanej, a mozna i blbe nasnimanej. Jakoby na nem byla nejaka digitalni konverze z youtube videa, nebo tak neco.

Prvotsky

Příspěvek od Prvotsky »

Nazdar!

Mě se obecně nelíbí ten styl, ale dobře odvedená práce určitě! Možná sem si říkal že ten rap samotnej by mohl být trochu hlasitější a průraznější vůči zbytku.

At se dari.

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

Brenda Walsh píše:Hudebne me to bavi. Ale ten rap je takovej uchcanej, a mozna i blbe nasnimanej. Jakoby na nem byla nejaka digitalni konverze z youtube videa, nebo tak neco.
:) tak je tam glitch fx, distortion, granular, atd... nejde pocas celeho rapu, ale napr verb je na kazdu druhu dobu v urcitych pasazach apod. urcite moze byt, ze konec koncov vyznie divne. ale tu su momentalne moje hranice a lepsie to spravit (ZATIAL) neviem :-) dakujem za postrehy

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

Prvotsky píše:Nazdar!

Mě se obecně nelíbí ten styl, ale dobře odvedená práce určitě! Možná sem si říkal že ten rap samotnej by mohl být trochu hlasitější a průraznější vůči zbytku.
At se dari.
Pokusim sa dat o db vys :-)
Dikez za vypocutie.

Brenda Walsh

Příspěvek od Brenda Walsh »

Kdyz tam udelas tomu repu vic mista, tak to potom asi ty fxs na nem vyzni jako zamer. Ja vim, neni to prdel, najit pomer mezi repem a muzikou, navic kdyz to neni klasicky HH instro, ale zajimava a organicka elektronicka kompozice, u ktery nechces aby byla za tim repem upozadena, ale prece jen ten rep musi bejt citelnejsi a dobre srozumitelnej, a to zatim v tomhle pripade neni.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

souhlasim s tim co slysi skoro vsichni. dokonce souhlasim celkem i s basslinem :-) (to nebejva moc casto) podle me ten rap proste musi diktovat, takze vymysli neco, jak to zvukove udelat. ja bych ten vokal mozna moc nespinil a rozmyslel si, jestli jeho silu neposadit do stredu sterea a lead, v pasazich, kde se s rapem potkava bych zas trochu veprostred vykostil a nechal ho svitit po stranach. mozna bych i zkusil rapem trigrovat sidechain leadu a mozna i dalsich veci - ale vsechno s citem, aby se to moc nerozbilo. ale ber to jen jako muj prvotni ideu toho, co bych zkusil ja. netvrdim, ze je to cesta k uspechu ;)

wire

Příspěvek od wire »

jo vokalu neni uplne hodne rozumet, ale tyvole doprdele ta hudba je strasnej narez!!

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

Fuha... no.

Tak som sa na to mrkol detailnejsie. Ten rap mrstil necitlivo nastaveny kompresor.. kurvah. Toto som prepocul, nebol to brutal, ale tresh som zarval asi az moc :) tu je upravena verzia, ak mate teda cas, to este trochu si vypocut :-)
Dakujem za komenty, naozaj potesili a aj zbystrili to, co som prehliadal.

dano

Příspěvek od dano »

no nie je to moj styl a uz vobec sa v nom nevyznam a neviem ako by to "malo" byt :-) tak len prvy feeling - je to paradne naslapane a nie je tam nic, co by ma vyslovene vyrusovalo alebo urazalo... a keby to hralo v radiu tak by som to neprepol preto, ze je to sracka, ale ze mi to nic nehovori... a hlavne by mi to pripadalo ako standardna profi vec, ktore sice nemaju nieco, cim ma zvlast zaujmu, ale su spravene kvalitne... takze super :-)

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

Dakujem, zaroven je skvele, ze na tvoj koment ma neupozrnil mail, ale ty sam cez Skype, cize dvojita vdaka :))))

CliffhAnger

Příspěvek od CliffhAnger »

Mě tam nejvíce vadí jak to furt lítá z leva doprava....Přijde mi to moc, je to skoro celou skladbu...na efekt sem tam dobrý, ale po skoro celou skladbu? .... nevím, asi tomu žánru prostě nerozumim :). Jinak 2. verze přirozenější ... Celkově to je pěkný kompozičně.

Odpovědět