tomy .45 & Buddahmann - Back At It Again
- Agent Provocateur
Re: tomy .45 & Buddahmann - Back At It Again
ty brďo, fakt je to presne jak VEC sampel, ti ho schválne pošlem 

tomy45: hodně se mi to líbí!
Zvukově: poslouchám to v práci, takže poslech omezený, ale co mě napadlo, není to celé až moc a možná až trochu nepřirozeně (proti vokálům) natlakované?
Líbí se mi bicí celkově, zvukově i muzikantsky...co používáš na bicí za nástroj?
ahoj, Tom
Zvukově: poslouchám to v práci, takže poslech omezený, ale co mě napadlo, není to celé až moc a možná až trochu nepřirozeně (proti vokálům) natlakované?
Líbí se mi bicí celkově, zvukově i muzikantsky...co používáš na bicí za nástroj?
ahoj, Tom
to Tom Šen: diky za vypocutie. bicie ako vzdy ableton drum kit, kde si naladujem one shot sample. nic vynimocneho. 

-
Hudebne me to bavi. Ale ten rap je takovej uchcanej, a mozna i blbe nasnimanej. Jakoby na nem byla nejaka digitalni konverze z youtube videa, nebo tak neco.
Nazdar!
Mě se obecně nelíbí ten styl, ale dobře odvedená práce určitě! Možná sem si říkal že ten rap samotnej by mohl být trochu hlasitější a průraznější vůči zbytku.
At se dari.
Mě se obecně nelíbí ten styl, ale dobře odvedená práce určitě! Možná sem si říkal že ten rap samotnej by mohl být trochu hlasitější a průraznější vůči zbytku.
At se dari.
Brenda Walsh píše:Hudebne me to bavi. Ale ten rap je takovej uchcanej, a mozna i blbe nasnimanej. Jakoby na nem byla nejaka digitalni konverze z youtube videa, nebo tak neco.

Pokusim sa dat o db vysPrvotsky píše:Nazdar!
At se dari.

Dikez za vypocutie.
-
Kdyz tam udelas tomu repu vic mista, tak to potom asi ty fxs na nem vyzni jako zamer. Ja vim, neni to prdel, najit pomer mezi repem a muzikou, navic kdyz to neni klasicky HH instro, ale zajimava a organicka elektronicka kompozice, u ktery nechces aby byla za tim repem upozadena, ale prece jen ten rep musi bejt citelnejsi a dobre srozumitelnej, a to zatim v tomhle pripade neni.
souhlasim s tim co slysi skoro vsichni. dokonce souhlasim celkem i s basslinem
(to nebejva moc casto) podle me ten rap proste musi diktovat, takze vymysli neco, jak to zvukove udelat. ja bych ten vokal mozna moc nespinil a rozmyslel si, jestli jeho silu neposadit do stredu sterea a lead, v pasazich, kde se s rapem potkava bych zas trochu veprostred vykostil a nechal ho svitit po stranach. mozna bych i zkusil rapem trigrovat sidechain leadu a mozna i dalsich veci - ale vsechno s citem, aby se to moc nerozbilo. ale ber to jen jako muj prvotni ideu toho, co bych zkusil ja. netvrdim, ze je to cesta k uspechu 

jo vokalu neni uplne hodne rozumet, ale tyvole doprdele ta hudba je strasnej narez!!
Fuha... no.
Tak som sa na to mrkol detailnejsie. Ten rap mrstil necitlivo nastaveny kompresor.. kurvah. Toto som prepocul, nebol to brutal, ale tresh som zarval asi az moc
tu je upravena verzia, ak mate teda cas, to este trochu si vypocut 
Dakujem za komenty, naozaj potesili a aj zbystrili to, co som prehliadal.
Tak som sa na to mrkol detailnejsie. Ten rap mrstil necitlivo nastaveny kompresor.. kurvah. Toto som prepocul, nebol to brutal, ale tresh som zarval asi az moc

Dakujem za komenty, naozaj potesili a aj zbystrili to, co som prehliadal.
no nie je to moj styl a uz vobec sa v nom nevyznam a neviem ako by to "malo" byt
tak len prvy feeling - je to paradne naslapane a nie je tam nic, co by ma vyslovene vyrusovalo alebo urazalo... a keby to hralo v radiu tak by som to neprepol preto, ze je to sracka, ale ze mi to nic nehovori... a hlavne by mi to pripadalo ako standardna profi vec, ktore sice nemaju nieco, cim ma zvlast zaujmu, ale su spravene kvalitne... takze super 

Dakujem, zaroven je skvele, ze na tvoj koment ma neupozrnil mail, ale ty sam cez Skype, cize dvojita vdaka
)))

-
Mě tam nejvíce vadí jak to furt lítá z leva doprava....Přijde mi to moc, je to skoro celou skladbu...na efekt sem tam dobrý, ale po skoro celou skladbu? .... nevím, asi tomu žánru prostě nerozumim
. Jinak 2. verze přirozenější ... Celkově to je pěkný kompozičně.