tomy .45 & Buddahmann - Back At It Again

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
delay

Re: tomy .45 & Buddahmann - Back At It Again

Příspěvek od delay »

Je to hodněěěě přesvědčivé, líbí se mi to produkčně, vlastně i zvukově, ale nejsou to na stranu druhou nijak příjemný zvuky, když to člověk trochu analyzuje. Nicméně ve spojení s tím rapem je to fakt dobré a efektní, ještě tak trochu vědět o čem je text???
Celkově hodně dobrá práce.

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

Dik Lukas :) no s textom rapu, hoci mi anglictina cudzia nie je som mal mensi problem, vela slangu, zvratov, hlasok, ktore si neviem prelozit zmysluplne, jedine doslovne :) idea je o tom, ze ide sa parit znova :)

Brenda Walsh

Příspěvek od Brenda Walsh »

Ten Rep by snesl este trochu vic :D, porad je takovej nesmelej. Asi je to dost i tim samotnym repem, podle me je raper o ligu niz nez producent ty muziky :) ne fakt. Ja vim ze je to umeleckej zamer, ale zkousel si ten rep bez tech efektu? porad mi tam nejak prekazej, a asi by nebylo od veci zkusit nastavit kopresor bo co na nem vsechno mas, tak aby byl rep vic do ksichtu, klidne s lehkou saturaci, na nektery repy tohle docela dobre umi Voxengo Voxformer a na nektery skvele Blockfish. U tehle stylu bejva ten rep vetsinou dost pruraznej a agresivni. Ten co tam mas ty si dokazu predstavit spis treba do nujazzu nebo nejakyho chill-trip hopu.

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

No na samotom rape toho moc neni, len v niektorych pasazach je tam cez dry/wet pridavany efekt. Na rap groupe je ekvalizer, teraz uz jemna kompresia a takisto jemne saturacia. Tak nahraval to doma v izbe... tak tam zachytil aj nejaky priestor to je jasne. Kedze pouzivam SPL balik, hrdo :D skusal som jemne s SPL De-Verb (co je asi kvazi nejaky gate) odstranit ten priestor, dozvuk. No a celu grupu este posielam do sendu, kde je kratky verb, IK CSR Room. Mozno je chyba v tom neviem. Priestor mi moc nejde, co je aj poznat. Cize vseho vsudy su tam 4 pluginy. Voxengo Voxformer sa mne nejak nepacil, na vokaly a rap pouzivam na groupe Ozone 4. V nom som za tie roky uz ako doma a viem co co robi, ale mozno i v tom je prave skryty ten neduh. ;)

Brenda Walsh

Aha tak ta izba ( :D to slovo me bavi budu ho pouzivat ) je uz na tom tejku, myslel sem prave, ze to tam mas takhle schvalne. V tom pripade s tim asi nic moc nevymyslis. Tim komresorem naopak este vic vyleze neprijemnej charakter toho prostoru, takze nejakej in your face rap z toho nepude. Tady by byl na miste, postreh od nejakyho zkusenyho "mikrofonisty" jestli jde takhle nasnimanej rep vubec nejakym zpusobem trochu vylepsit.

Magion

Příspěvek od Magion »

celkově dobrá práce.
pasáž od 1:27 - přijde mi, že muzika je tam oproti hlasu utopená. trvá to asi je 5sec., ale cítím tam na tu chvíli propad.
Líbí se mi jak se přidává distortion na hlas na konci.

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

Brenda Walsh píše:Aha tak ta izba ( :D to slovo me bavi budu ho pouzivat ) je uz na tom tejku, myslel sem prave, ze to tam mas takhle schvalne. V tom pripade s tim asi nic moc nevymyslis. Tim komresorem naopak este vic vyleze neprijemnej charakter toho prostoru, takze nejakej in your face rap z toho nepude. Tady by byl na miste, postreh od nejakyho zkusenyho "mikrofonisty" jestli jde takhle nasnimanej rep vubec nejakym zpusobem trochu vylepsit.
Prave preto, som sa snazil pouzit ten De-Verb, lebo ked pritlacim kompresorom, tak ako si dobre poznamenal vyliezlo aj to co nemalo :-)
Koniec koncov, neni to profi :-) je to hobby, urcite snazim sa co najlepsie. Ale su tam limity. Hlavne, ze to nie je pruser :)

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

Marion: dik za vypocutie. Fuh, ja som to nepostrehol :) skusim :)

Brenda Walsh

Prave ze to neni vubec pruser, ale zni to dost dobře ale ten rep to srazi. Je to sice hobby, ale v pripade tyhle skladby bys mohl mit s cistym svedomim daleko vetsi ambice.

c9000

Příspěvek od c9000 »

Brenda Walsh píše:Je to sice hobby, ale v pripade tyhle skladby bys mohl mit s cistym svedomim daleko vetsi ambice.
jo pak taky, hoodně štestí, penez a energie, aby se to vůbec někam dostalo :) Tomy dělá parádní věci ale realita je taková že takhle parádních věcí uslyšíš na soundcloudu tucet. Když je muzika dobrá, je to fajn a může se to někam dostat (spís ale ne) , ale dobrá muzika dneska nestačí. Přednější sou bohužel všechny ty věci okolo. :( To Tomy: trek poslechnu večer.... :wink:

c9000

Příspěvek od c9000 »

tak jsem poslechl, muzikálně je to parádní, Tomyho styl s Glitchovskejma prvkama, a lámanej beat. Paráda. Co bych dotáhnul aby to bylo moc dobrý. hlas víc aspon 01-2db, rep je hůavně vokál+snar+kick. Skoda že to zabíjí hlavně ten rep, chvilku začnu kejvat hlavu, pak ale nemužu protože MC nemá potřebnou flow a nesedí do rytmu. Ten Rep to kazí, což je škoda. Ale myslim že by se to dalo s troškou práce dorovnat. Jinak paráda!!!!!!

Odpovědět