ale nemyslim si ze som sa zase az tak netrafil.. mne to zase pride ze to konceptom je v pohode v duchu albumov Horizon a Evolution.. jasne az uplny oldschool (widescreen a this world is yours) to nieje to je jasne
tomy .45 feat. Lukas R. - Down the river
Re: tomy .45 feat. Lukas R. - Down the river
no future breeze tiez neni zle
) ale z tym quicksilverom chod do-niekam
) toho mam zaskatulkovaneho ako najhorsi odpad-brak ...
ale nemyslim si ze som sa zase az tak netrafil.. mne to zase pride ze to konceptom je v pohode v duchu albumov Horizon a Evolution.. jasne az uplny oldschool (widescreen a this world is yours) to nieje to je jasne
) take nieco medzi.. prerabat to uz nejdem som s tym dost spokojny uplne presne toto som z toho chcel mat od prveho momentu co som pocul original
a tiez som na to az prilis lenivy
)
parada dendydendy píše:no future breeze tiez neni zle) ale z tym quicksilverom chod do-niekam
) toho mam zaskatulkovaneho ako najhorsi odpad-brak ...
mozno by vsak túto diskusiu uz bolo dobre oddelit a pokracovat v "tribute conteste" v novom threade, az to tu tomymu moc neoftopicujeme. heh
Dendy je lenivy, sak to sam pise
Okrem toho, teraz ma politicke ambicie
takze nejaky RMB style netreba cakat 
tak ono to neni az tak o lenivosti.. vcera som si to z odstupom casu pustil a musim povedat ze som stym maximalne spokojny
ono jedna vec je s akou inspiraciou do toho clovek ide a druha co z toho nakoniec vylezie ... teda za tymto remixom si stojim a som s nim hodne spokojny 
yo inak mozno pre zaujimavost - tentokrat ziadny z mojich hw milacikov tam pouzity nebol
vsetko je to SW dokonca free 
yo inak mozno pre zaujimavost - tentokrat ziadny z mojich hw milacikov tam pouzity nebol
este raz musim konstatovat: doooooost dobre
fakt sa mi to lubi. a tiez si myslim ze hento je dobre tak ako to je.
mal som na mysli skor dalsi novy kusok
nejaky distrorted BD a OH choir. heh
mal som na mysli skor dalsi novy kusok
nejaky distrorted BD a OH choir. heh
no mozno pojdem trosku tymto smerom nejaku dobu.. mozno aj trosku pritvrdim.. uvidime.. dost ma teraz zacala inspirovat neskoria a sucasna rolfova tvorba
takze uplne navrat ku korenom asi nie ale obecne tohto smeru sa mozno trosku pridrzim a na nejaky cas odsunie psy-cko k ladu