tomy .45 feat. Lukas R. - Down the river

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
tomy45

tomy .45 feat. Lukas R. - Down the river

Příspěvek od tomy45 »

Ahoj!

Po dlhsom case... s inym zanrom a prvykrat so zivou el. gitarou, ktoru zahral, nahral Delay :-)

http://pc204c.fzu.cz:8080/~ezone/tomy45 ... _river.mp3

drymansound

Re: tomy .45 feat. Lukas R. - Down the river

Příspěvek od drymansound »

Super! S váma dvěma bych jel na vodu :D Příjemně pocitová záležitost.....

Brenda Walsh

Příspěvek od Brenda Walsh »

je to skvělý, chytlo mě to.

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

supr, prijemny. Akorat tam asi na jednom nebo dvou mistech michate mol a dur verzi jednoho akordu pres sebe, ale neni to moc vyrazny. A trochu mi to pripomina hooverphonic. Tak jeste nejakej ten vokal ne? :)

No a po druhym poslechu mi trochu vadi nektery zkresleni na ruznych vecech, jsou na muj vkus takovy nejak moc chlupaty nebo jak to rict.

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

Amorph píše:supr, prijemny. Akorat tam asi na jednom nebo dvou mistech michate mol a dur verzi jednoho akordu pres sebe, ale neni to moc vyrazny. A trochu mi to pripomina hooverphonic. Tak jeste nejakej ten vokal ne? :)

No a po druhym poslechu mi trochu vadi nektery zkresleni na ruznych vecech, jsou na muj vkus takovy nejak moc chlupaty nebo jak to rict.
Diky :-)

No ak to chlupate moc vadi, mozes sa s tym kludne vyhrat :) ja proti nebudem :wink:

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

tomy: rad bych, ale bohuzel ted na to nemam cas...

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

Amorph píše:tomy: rad bych, ale bohuzel ted na to nemam cas...
To je v pohode :-) diky

dendy

Příspěvek od dendy »

dobre dobre! dokonca mi to vzdialene atmosferou pripomina niektore tracky z "Thirteen stories" od Rolfa Maiera Bodeho .. samozrejme nema to zdaleka taky namakany zvuk a chyba tomu poriadne naslapnute vyvrchoelnie ake vie spravit len on, ale uz len to ze mi to vzdialene pripomina jeho veci ber ako k*rv*a velku pochvalu :-)

keby si raz robil remix pack tak si na mna spomen :-)))

dano

Příspěvek od dano »

prijemne velmo. dobra praca... to kilecko o ktorom pise Amorfin by bolo fajn opravit, mierne reze usi

delay

Příspěvek od delay »

Já jsem několikrát Tommymu psal že to nesedi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: - začal vařit z quick náčrtu, jenže jsem mu novou verzi zatim neposlal, respektive on si z mého Fender soundu vykroutil a vystřihal Tommy sound :) a dost se vzdalil mé představě, takže ja spíš přichystám remix, kterej bude víc o kytaře... Každopádně se mi libi atmosfera, kterou Tom vytvořil. No, nějak to dopadne.

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

dendy píše:dobre dobre! dokonca mi to vzdialene atmosferou pripomina niektore tracky z "Thirteen stories" od Rolfa Maiera Bodeho .. samozrejme nema to zdaleka taky namakany zvuk a chyba tomu poriadne naslapnute vyvrchoelnie ake vie spravit len on, ale uz len to ze mi to vzdialene pripomina jeho veci ber ako k*rv*a velku pochvalu :-)

keby si raz robil remix pack tak si na mna spomen :-)))

Diky Dendy, remix pack bude. Cca o tyzden :)

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

dano píše:prijemne velmo. dobra praca... to kilecko o ktorom pise Amorfin by bolo fajn opravit, mierne reze usi
Diky Dano, ale co je to kilecko? Co je to to co reze? Ja neviem... Ten open hat? ci?

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

Aj tak JA neviem kde to nesedi :-) Pre mna je to taky osobny vrchol :-) a ked tak Lukas, Amorph sa nerata :wink: :wink:

c9000

Příspěvek od c9000 »

Dobrý je to, trochu mi to místama připomíná některý moje postupy :) .
Tu kejtru fakt moc necejtim ale v kompletu mi nepřijde ,že by tomu něco chybělo.
Ty distorze na bicích atak se mi taky moc nelíbí, jak kdyby jsi měl přebuzenou šavly, spolu s tou fuj tamburkou na kopáku.
Jinak asi good work boys. :wink:

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

c9000 píše:Dobrý je to, trochu mi to místama připomíná některý moje postupy :) .
Tu kejtru fakt moc necejtim ale v kompletu mi nepřijde ,že by tomu něco chybělo.
Ty distorze na bicích atak se mi taky moc nelíbí, jak kdyby jsi měl přebuzenou šavly, spolu s tou fuj tamburkou na kopáku.
Jinak asi good work boys. :wink:
Diky :-)

Ale bicich distortion vobec nieje, nic nieje prebudene :) asi prvy song co bez limiteru bezi vsetko v pohode :) ani jeden clip :) a takisto ani tamburka neni na kopaku... ja mam asi ine usi alebo co... :-)

Odpovědět