Po dlhsom case... s inym zanrom a prvykrat so zivou el. gitarou, ktoru zahral, nahral Delay

http://pc204c.fzu.cz:8080/~ezone/tomy45 ... _river.mp3
DikyAmorph píše:supr, prijemny. Akorat tam asi na jednom nebo dvou mistech michate mol a dur verzi jednoho akordu pres sebe, ale neni to moc vyrazny. A trochu mi to pripomina hooverphonic. Tak jeste nejakej ten vokal ne?![]()
No a po druhym poslechu mi trochu vadi nektery zkresleni na ruznych vecech, jsou na muj vkus takovy nejak moc chlupaty nebo jak to rict.
To je v pohodeAmorph píše:tomy: rad bych, ale bohuzel ted na to nemam cas...
dendy píše:dobre dobre! dokonca mi to vzdialene atmosferou pripomina niektore tracky z "Thirteen stories" od Rolfa Maiera Bodeho .. samozrejme nema to zdaleka taky namakany zvuk a chyba tomu poriadne naslapnute vyvrchoelnie ake vie spravit len on, ale uz len to ze mi to vzdialene pripomina jeho veci ber ako k*rv*a velku pochvalu![]()
keby si raz robil remix pack tak si na mna spomen))
Diky Dano, ale co je to kilecko? Co je to to co reze? Ja neviem... Ten open hat? ci?dano píše:prijemne velmo. dobra praca... to kilecko o ktorom pise Amorfin by bolo fajn opravit, mierne reze usi
Dikyc9000 píše:Dobrý je to, trochu mi to místama připomíná některý moje postupy.
Tu kejtru fakt moc necejtim ale v kompletu mi nepřijde ,že by tomu něco chybělo.
Ty distorze na bicích atak se mi taky moc nelíbí, jak kdyby jsi měl přebuzenou šavly, spolu s tou fuj tamburkou na kopáku.
Jinak asi good work boys.