ja tohle delam ale taky. a urcite ne proto, ze bych chtel demotivovat, nebo bejt alibistou, ale presne naopak - proste jsem si vedomej relativity nazorudendy píše:subjektivne ked ma daco neoslovi radsej s ani moc nevyjadrujem, nejakw siahodlhe traktaty o tom ako to je zle (ukoncene alibistickym "ale je to len moj nazor") asi autora skorej demotivuju ako mu nieco daju, najme ak ide zjavne o minoritny nazor...
Tomy .45 - Strobeland
Re: Tomy .45 - Strobeland
@tomy45: takze vyzera, ze ta hopkins podobnost nie je nahodna
ty mas taku copy-paste zrucnost, ktoru Ti zavidim.
bla bla o geare - uplne fuk s cim robis. ide o napad a skills.
bla bla o geare - uplne fuk s cim robis. ide o napad a skills.
svata pravda !! dolezite jedine mat nastroj ktory ta inspiruje a motivuj k tvorbe - ci uz je to DAW na kompe, iPade alebo trebars HW sekvencer a rack z gearom za par mega $lavender píše:bla bla o geare - uplne fuk s cim robis. ide o napad a skills.
Tomy je to fasa.....pokial si odmyslime to ze tu niekto zaplietol GROOVE vsetko je naporadku
- drymansound
preco si stiahol 0wishes? ci ako sa to volalo?
lebo som mu to zdrbal.. a teraz mam za to vycitky svedomia ze som mu posramotil ego .. 
@dendy: tiez som chcel okomentovat. a tiez by ten komentar bol pozitivny z hladiska dlhodobejsieho hudobneho vyvoja. zdrbanie je z mojho pohladu vec pozitivna. pristup stiahnutia uz zverejnenej skladby mi naznacuje zakuklenost a slabsi odstup od tvorby. a populizmus 
Ale no tak, stiahol to a zavesi prepracovanejsiu verziu. Netreba tu hned ludi skatulkovat ani posudzovat. Tomy je v mojich ociach kral co sa tyka pristupu k tvorbe a neustalom zlepsovani sa. Pouzite slovo populizmus je v tomto pripade tazko mimo.
@hubert: ak zavesi, napisem.
to je blbost.. to nema nic s odstupom ani populismom .. dakedy clovek proste ukvapene pusti daco von a potom s odstupom mu dojde zesu tam take chy y ze ma potrebu to stiahnut.. ci uz prerobit alebo zahodit kompletne.. to je fuk.. to sa stava .. normalny proces...
super! vidím že na tomto fóre nájdem kopec zaujímavých vecí..
ak by som mohol mat ale malu poznamecku, tak by som zjemnil ten "nakvantovany trrrr" kick ktory sa objavi napr v 1:52.
Ale inak follow
to s tym reuploadom trackov tiez uplne chapem, ked clovek dlhsie pracuje s jednou skladbou a pocuva to dokola a dokola, tak si na veeela veci zvykne a zacne ignorovat, ideal by bolo asi po pomyselnom dokonceni pockat tyzden, nevypocut si z neho ani sekundu a potom zverejnit. Ach jo...a ja to robim tak, ze sa po final mixe iba riadne zhulim a ked ma po vypocuti nic nepicha v uchu tak to uploadnem
ak by som mohol mat ale malu poznamecku, tak by som zjemnil ten "nakvantovany trrrr" kick ktory sa objavi napr v 1:52.
Ale inak follow
to s tym reuploadom trackov tiez uplne chapem, ked clovek dlhsie pracuje s jednou skladbou a pocuva to dokola a dokola, tak si na veeela veci zvykne a zacne ignorovat, ideal by bolo asi po pomyselnom dokonceni pockat tyzden, nevypocut si z neho ani sekundu a potom zverejnit. Ach jo...a ja to robim tak, ze sa po final mixe iba riadne zhulim a ked ma po vypocuti nic nepicha v uchu tak to uploadnem