Přesunuto.
P.
Ukazka
Re: Ukazka
hm, jo samohrajkovost to me taky hned napadlo, hlavne bici a smycce, no vlastne i piano. Jediny co se mi libi je ta basa jak hudebne tak zvukove. Ty vokaly se mi zdaj docela tenky a ne moc hezky udelany, maj vytazeny dopredu vysky, ale telo zasunute nekde vzadu. A pak celkove ta nahravka ma pro me uplne divnej prostor - mam pocit, ze je to nejak nezprodukovany, jako bych poslouchal ty zpevacky vedle nich ve studiu, kdyz zpivaj do mikrofonu a maj z odposlechu pustenej pracovni podklad a s nima hraje zivej basak. Coz nevim jestli byl zamer:)
ma to divny bas, je oblubene ceske slovo, ktore je velmi trefne, stejnobas. bez ohladu na to aky ton hra basak, v nahravke pocut stale ten isty prd. ak si to nahraval z komba cez mikrofon, tak problem bude dakde tam.
nema to spodok a co mi vadi najviac, je to drsne mono. vsetko kvalitne latino z poslednej dekady hra krasne do priestoru
nema to spodok a co mi vadi najviac, je to drsne mono. vsetko kvalitne latino z poslednej dekady hra krasne do priestoru
santana to tiez ukradolsupreff píše:ten začátek je naprosto neoriginální si myslim,myslim že to znám od santány nebo někoho takovýho.jinak pěkný tenhle styl mám docela rád.ten hlas mi příjde v některých pasážích krásnej a v některých zas nepříjemnej ale celkově 2-ale nejsem učitel ale žák takže to odemě příjde trochu abusrdní známkovat nejspíš zkušenějšího muzikanta

ako, nepovedal by si, ale latino je hodne zosnurovany zaner a iste aranzerske prvky su proste klasika a nikomu nevadi ze sa pouzivaju stale dokola