Takze to teda pojde spravit? Super, to som fakt nevedel. Velmi sa na to tesim. A Ty by si si ako zadostucinenie mohol niekedy zajst zasa do filharmonie, aby si pocul, akoze to znie ten senilny orchester .kuba píše: Dnes.... je vidět, že takové přemýšlení bylo více než senilní. Se zpěvem to bude totéž....
VST zpěv
Re: VST zpěv
Příspěvekod Hammond » dnes, 12:15
kuba píše:
Dnes.... je vidět, že takové přemýšlení bylo více než senilní. Se zpěvem to bude totéž....
Takze to teda pojde spravit? Super, to som fakt nevedel. Velmi sa na to tesim. A Ty by si si ako zadostucinenie mohol niekedy zajst zasa do filharmonie, aby si pocul, akoze to znie ten senilny orchester
Muzika je muzika, počítač je počítač. Bodka. Šmitec.
(akože mám veľmi rád hudobné projekty elektronického charakteru, aby neprišlo k nedorozumeniu)
Příspěvekod Hammond » dnes, 12:15
kuba píše:
Dnes.... je vidět, že takové přemýšlení bylo více než senilní. Se zpěvem to bude totéž....
Takze to teda pojde spravit? Super, to som fakt nevedel. Velmi sa na to tesim. A Ty by si si ako zadostucinenie mohol niekedy zajst zasa do filharmonie, aby si pocul, akoze to znie ten senilny orchester
Muzika je muzika, počítač je počítač. Bodka. Šmitec.
(akože mám veľmi rád hudobné projekty elektronického charakteru, aby neprišlo k nedorozumeniu)
-
- Profesionál
Otázkou je, zda-li to bude ekonomicky zajímavý. Nahrání zpěvu je v rozpočtu i budget projektů prakticky nulová položka vč. honoráře zpěváka.dendy píše:za 25 rokov budeme mat AI ktora prekona cloveka.. potom sa porozpravame o tom co je mozne a nemozne ) myslim si ze doba ked hlasova synteza bude na nerozoznanie od ludskeho hlasu (vratane emocii a expresivity) pride najneskour vtedy spolu zo spustou inych veci ktore su teraz "nemozne a nikdy nebudu mozne" ))
ludia su nepoucitelni, stale si myslia ze "uz sme na vrchole vyvoja,nic moc nove sa uz neda vymysliet".. to je samozrejme nezmysel, stale sme na uplnom zaciatku... vsetko je otazka casu a technologie... bola doba (a nebola tak davno) ked boli ludia presvedceni ze stroje tazsie ako vzduch nemozu lietat )))
Freelance film scoring engineer, producer, senior sound engineer & editor, Wwise apprentice
vitekkral.com | IMDb | ALLMUSIC
vitekkral.com | IMDb | ALLMUSIC
klingac: Neviem, ci si moju poznamku pochopil spravne. Ja sa uz k tejto teme vyjadrovat nebudem. Som rad, ze existuju zive nastroje a zivy spevaci a som rad, ze nikdy nepojdu napodobnit umelo. Ak je tu niekto spokojny s tym, co mu ponukaju VST-cka, ja mu to prajem a som rad ze je rad. Vysvetlit to je obzvlast tazke, ked sa dotycny ani netaji tym, ze vlastne nikdy zivy choral nepocul. To je cosi ako vysvetlovat panicovy, ze medzi umelou Ancou a zivou manzelkou predsalen nejaky ten rozdiel je... ...som uz asi senilny a pardon za vulgarne prirovnanie.
Hammond:
Senilný
Chcel som len povedať, že som rád živej poctivej muzike, aj elektronickej muzike, aj samotnej fúzii. Niekedy obzvlášť.
Podivuhodný počin je však lízať zmrzlinu cez mikroténový sáček..
Telovýchove a športu zdar.
Senilný
Chcel som len povedať, že som rád živej poctivej muzike, aj elektronickej muzike, aj samotnej fúzii. Niekedy obzvlášť.
Podivuhodný počin je však lízať zmrzlinu cez mikroténový sáček..
Telovýchove a športu zdar.
I přesto, že nám diskuze na téma "zní to jako pravý nebo ne" drobně usnula, zřejmě proto že stejně už není co dodat.....přesto přídávám další novou muziku a "zpěv"
mír s Váma...
mír s Váma...
Dovolím si malý príspevok - keďže som tiež odchovaný na klasickej škole, navštevoval som operu a filharmóniu, atď atď., som presvedčený, že reálny orchester, zbor, hudobníka, nikdy nič nenahradí. Preto chodíme na koncerty a platíme, aby sme si mohli vypočuť génia naživo, pretože ani najlepšia nahrávka, aj keď bude nasnímaná na neviemkoľko tisíc samplov za sekundu v rozlíšení neviemkoľko trebárs aj stoviek bitov, nebude to isté, ako sedieť na tom správnom mieste v sále Rudolfina a počúvať Českú filharmóniu, ktorá doprevádza Pavla Šporcla...
A žiaden sebelepší sampl, alebo synth, toto nenahradí... Nikdy. A ja som za to rád
Osobne používam Composer Cloud - pretože nemám tak geniálnu hlavu, aby som počul, ako presne moja hudba bude znieť, je to veľmi inšpiratívny súbor symfonických nástrojov (a samozrejme je tam aj symfonický zbor a tiež skvelý word builder) a je to skvelá pomôcka pre kompozíciu. A napríklad pre drobnosti, kde nie je rozpočet, čas, alebo inak nie sú možnosti, by som to neváhal použiť do produkcie. Ale až by "šlo do tuhého" a chcelo by sa odo mňa dodať skutočne kvalitný materiál, nie je iná voľba, než sa postaviť pred orchester a oddirigovať to
Tak nejak to zneje:
A žiaden sebelepší sampl, alebo synth, toto nenahradí... Nikdy. A ja som za to rád
Osobne používam Composer Cloud - pretože nemám tak geniálnu hlavu, aby som počul, ako presne moja hudba bude znieť, je to veľmi inšpiratívny súbor symfonických nástrojov (a samozrejme je tam aj symfonický zbor a tiež skvelý word builder) a je to skvelá pomôcka pre kompozíciu. A napríklad pre drobnosti, kde nie je rozpočet, čas, alebo inak nie sú možnosti, by som to neváhal použiť do produkcie. Ale až by "šlo do tuhého" a chcelo by sa odo mňa dodať skutočne kvalitný materiál, nie je iná voľba, než sa postaviť pred orchester a oddirigovať to
Tak nejak to zneje: