Wideband network - Attention remix contest/Tommy K. dnb rmx
Wideband network - Attention remix contest/Tommy K. dnb rmx
Vítěznej remix z contestu...budu rád za každou větu, případně kritiku...prostě názory mě zajímaj..
http://soundcloud.com/tommy-k-2/wideban ... -dnb-remix
http://soundcloud.com/tommy-k-2/wideban ... -dnb-remix
Re: Wideband network - Attention remix contest/Tommy K. dnb
kdyz uz jsi to vyhral, tak v podstate asi kritiku netreba ne?
ze ty ses chtel akorat pochlubit? 
kazdopadne gratulace!

kazdopadne gratulace!

hmm, máš to pěkný. neznám originál ale líbí se mi to tak jak to je, docela na urovni mi to přijde a pěknou atmošku to má. Holt kdo umí, umí no. 

Ani tak nešlo o to se pochlubit, jako o to, že mě fakt zajímaj názory, jak to působí atd, páč se mi k tomu moc komentářů nedostalo...každopádně díky....další komenty uvítám
No rozhodne super ze si to vyhral :-}
Ma to uroven.
Ma to uroven.
jednu věc na tom postrádám, a to nějakou čitelnou originalitu, něco čím by se to lišilo od ostatních standardu v tomhle žánru, je to zprodukovaný na urovni, zvuk to samý, chytlavá atmosféra a samo by se to asi hrálo na párty ,ale není tam nějakej ten punc, nebo jak to nazvat, kterej by to odlišil. Ale tohle je jen detail, kterej 98% posluchačů nevnímá.
velmi prijemna vecicka..mozno v niektorych pasazach by nebolo na skodu vytiahnut basu
tohle je podle me u remixu daleko tezsi nez u autorskyho tracku. u remixu vetsinou rozeznavam jedinou originalitu v tom, ze nekdo pouzije svuj typickej nastroj, sampl, beat nebo treba prechod..c9000 píše:jednu věc na tom postrádám, a to nějakou čitelnou originalitu, něco čím by se to lišilo od ostatních standardu v tomhle žánru, je to zprodukovaný na urovni, zvuk to samý, chytlavá atmosféra a samo by se to asi hrálo na párty ,ale není tam nějakej ten punc, nebo jak to nazvat, kterej by to odlišil. Ale tohle je jen detail, kterej 98% posluchačů nevnímá.
k tracku: libi, hlavne prace s tempem, to lidi rozdivoci, kdyz jich je aspon par na parketu

tohle je podle me u remixu daleko tezsi nez u autorskyho tracku. u remixu vetsinou rozeznavam jedinou originalitu v tom, ze nekdo pouzije svuj typickej nastroj, sampl, beat nebo treba prechod..biscuit píše:c9000 píše:jednu věc na tom postrádám, a to nějakou čitelnou originalitu, něco čím by se to lišilo od ostatních standardu v tomhle žánru, je to zprodukovaný na urovni, zvuk to samý, chytlavá atmosféra a samo by se to asi hrálo na párty ,ale není tam nějakej ten punc, nebo jak to nazvat, kterej by to odlišil. Ale tohle je jen detail, kterej 98% posluchačů nevnímá.
mno záleží jak se ktomu remixu producent postaví, třeba když dělám remix, používám většinou jen vokál a tak 1-2origo zvuky.
U hudby bez vokálu je to samozřejmě těžší ale dá se myslím dobře.
to asi jo.. nekdo dela remixy jako komplet jinou vecc9000 píše:mno záleží jak se ktomu remixu producent postaví, třeba když dělám remix, používám většinou jen vokál a tak 1-2origo zvuky.
U hudby bez vokálu je to samozřejmě těžší ale dá se myslím dobře.

-
C 9000 to napsal výstižně. Produkce je na úrovni a když k tomu eště přidáš malinko originálnější zvuk a méně ohrané harmonické a melodické postupy bude z Tebe hvězda...))) Platí to i u remixu.
pěkný,
pravda je, že je to sice tuctovej dnb track, nicméně odprodukovaný to máš moc pěkně... a co se týče té originality,
imo v tomhle dnb zvuku už dneska horkotěžko vymyslí někdo něco kulervoucně převratnýho... všechno se už víceméně recykluje... leda že bys chtěl dělat nějaký deepoviny, jak to teď frčí
za mě teda ale určitě palec hore! 

jenom teda ta změna tempa není moc DJ friendly hele 

-
Veľmi pekne, grats k víťazstvu
Možno ten beat by zniesol trochu viac komplexnosti, ale to je skôr detail... výborná práca, len tak ďalej !

Možno ten beat by zniesol trochu viac komplexnosti, ale to je skôr detail... výborná práca, len tak ďalej !