uz jsem to videl dneska asi petkrat

matucha píše:Vetsina zvuku je z rhodese (mk I), pak nejakej pro one na takovy ty basovy klouzani, bici sou obych filtrovany fragmenty smycek doplneny o udery co sem si nahral minulej rok pri nahravani kapel. O dozvuk se stara hlavne uad re201 a emt250.
Efekty sou castecne delany na hubu (a filtrovany) s primichanejma ruznejma elektrickejma vybojema a bzucenima. Pak ruzny tukani do drevenejch stran metalofonu a vrzani zidli. Vsechno samozrejme ruzne praseny a upravovany, aby si to sedlo.
Final je prohnanej gyraf g14 a Manley varimu... udelal bych to daleko vic deep a basovy a zatazenejsi, ale vzhledem k tomu, ze to muselo hrat i z telky sem to byl nucenej co nejvic nabrousit a hodne ukaznit bas.
presne takKermitak píše:Paradni, ten Burton me napadl taky (asi kvuli tomu pismu)
 Je to luxusní, už jsem to prohnal ušima a očima asi 10×
 Je to luxusní, už jsem to prohnal ušima a očima asi 10×  Nádherně se to mezi sebou proplétá jak zvukově, tak efektově a jak už se tady psalo, to vrzání na konec je ta poslední třešínka na dortu.
 Nádherně se to mezi sebou proplétá jak zvukově, tak efektově a jak už se tady psalo, to vrzání na konec je ta poslední třešínka na dortu.  Paráda, ty strávené hodiny jsou tam všechny slyšet
 Paráda, ty strávené hodiny jsou tam všechny slyšet 
 pekne, velmi pekne
  pekne, velmi pekne