znelka MTV chillout zone

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
matucha

znelka MTV chillout zone

Příspěvek od matucha »

Pred casem jsem dodelal jednu znelku pro MTV (cesky). Pobezi to nekdy okolo 3-4 rano, takze je to hodne nocni vec.

Delal sem tomu i efekty a dost sem si s tim vyhral :mrgreen:

Obrazek delal Dan Špaček (ten co stoji za Mythematicou).

dano

Re: znelka MTV chillout zone

Příspěvek od dano »

pekna poctiva praca

Vlad

Příspěvek od Vlad »

me se to libi, moc hezky, chillioutovy. Ta animace je taky dobra. Shrnuto - dobra prace :)
A jim se to libi? Asi jo vlastne, kdyz to pobezi

dendy

Příspěvek od dendy »

krasna symbioza hudby a grafiky. 1*

delay

Příspěvek od delay »

Příjemné.

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

supr

matucha

Příspěvek od matucha »

Myslim, ze to uz brzo pobezi. Libilo se to... mam z toho radost ;).

delay

Příspěvek od delay »

Je hlavne skoda ze takova relace pobezi v "mrtvym" case. To co jede nyní na MTV v primetime je des. Samy hrany pitomosti ze zivota zlate mladeze a hloupejch celebrit... To uz radsi VH1 :).

biscuit

Příspěvek od biscuit »

matousi, rekni mi, kolik hodin prace si na tom nechal? jestli to neni tajny ;)
moc se mi to libi a kdybyste delali dohromady nekdy v budoucnu na necem dalsim, tak bych to mohlo stat za to.. treba nejakej celovecerak ala pixar :-D

kexik

Příspěvek od kexik »

biscuit píše:matousi, rekni mi, kolik hodin prace si na tom nechal? jestli to neni tajny ;)
moc se mi to libi a kdybyste delali dohromady nekdy v budoucnu na necem dalsim, tak bych to mohlo stat za to.. treba nejakej celovecerak ala pixar :-D
tiez mi to niecim pripomenulo pixar, to ich promo so schizofrenickym sachistom :)
ale samozrejme, pridavam sa k chvaliacim

matucha

Příspěvek od matucha »

S tim casem si to uz moc nepamatuju, ale dost... cca 5 dni kvuli tomu, ze sme este zkouseli alternativni verzi, dost sem si hral s tema efektama a byl cas to ladit. Casto totiz tyhle veci sou ultra uspechany casove (nesmyslny deadliny) a neni cas to dobre dotahnout... hlavne v reklamach. Tohle bylo casove vpohode a tak se to protahlo.

Jinak vetsina zvuku je z rhodese (mk I), pak nejakej pro one na takovy ty basovy klouzani, bici sou obych filtrovany fragmenty smycek doplneny o udery co sem si nahral minulej rok pri nahravani kapel. O dozvuk se stara hlavne uad re201 a emt250.

Efekty sou castecne delany na hubu (a filtrovany) s primichanejma ruznejma elektrickejma vybojema a bzucenima. Pak ruzny tukani do drevenejch stran metalofonu a vrzani zidli. Vsechno samozrejme ruzne praseny a upravovany, aby si to sedlo ;).

Final je prohnanej gyraf g14 a Manley varimu... udelal bych to daleko vic deep a basovy a zatazenejsi, ale vzhledem k tomu, ze to muselo hrat i z telky sem to byl nucenej co nejvic nabrousit a hodne ukaznit bas.

c9000

Příspěvek od c9000 »

moc pěkný , na MTV mi to tedy moc nesedí, mám v hlavě zarytý ty jejich agresivní nařvaný znělky. Já z toho pro změnu cítím Dysneyho :wink:

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

moc prijemny.

ECSON WALDES
Profesionál

Příspěvek od ECSON WALDES »

Moc hezka prace. Nejvic me bavi to posledni dosednuti s vrzanim dreva, ta textura tomu doda spravnou lesni atmosku : )

matucha

Příspěvek od matucha »

c9000 píše:moc pěkný , na MTV mi to tedy moc nesedí, mám v hlavě zarytý ty jejich agresivní nařvaný znělky. Já z toho pro změnu cítím Dysneyho :wink:
No ono by to ani nikam jinam nez na 3 rano na to mtv nepasovalo. I tak to bude asi nejklidnejsi znelka, kterou tam budou mit. Myslim, ze bude osvezujici.

Odpovědět