toto by bolo fajn..Oxyygen píše:to podle me asi automatizovany nebude, protoze jsou tam i dost individualni statusy jako "Sluchatkovy recenzent" - to mu musel nekdo pridelit
myslíte že na GS je to len podla počtu príspevkov ?
toto by bolo fajn..Oxyygen píše:to podle me asi automatizovany nebude, protoze jsou tam i dost individualni statusy jako "Sluchatkovy recenzent" - to mu musel nekdo pridelit
Souhlas. A nejen internet, ale i praci s informacema obecne. A tohle resit je podle me vysoko nad ramec moznosti tohohle fora.a.tom.x píše: Začínám mít pocit, že používat internet 90% lidí vůbec neumí.
Starý, ale stále platný IT vtip: "Seznam, najdu tam co neznám. Google, najdu tam co hledám".a.tom.x píše:No ono obvykle nepřekonatelné je už si najít v googlu manuál k tomu nástroji na který se prají, to je peklo. Začínám mít pocit, že používat internet 90% lidí vůbec neumí. Značnou roli v tom teda hraje seznam.cz, kde nenajdu vůbec nic, ani instalatéra co má provozovnu za rohem ...
Přesně ! Občas mi docela vadí, když někdo anonymě kritizuje něčí výtvorIvo píše:Je to na každém ... ale já si fakt myslím že uvést na sebe nějaký odkaz je moc fajn a užitečné (a i příjemné) abychom věděli s kým si zhruba povídáme a co můžeme očekávat, tušit jestli bobo234 je kytarista lokální metalové skupiny nebo majitel studia SONO apod
Nebo někdo kdo se ptá na Behringer uvede v podpisu odkazy na svoji hudbu a my si z toho sedneme na zadek apod. ... (nebo aspoň bude nějaká představa).
Mě by třeba, rastis, docela zajímalo čím se zabýváš(i u jiných)
tak specialne v pripade jackiesa jeho podpis ma pre mna vysoko informativnu hodnotulongsleeper píše: Přesně ! Občas mi docela vadí, když někdo anonymě krizuje něčí výtvor
Třeba Jackies.. rád bych věděl co dělá za muziku