Hlášení chyb, požadavky a přání
Re: Hlášení chyb, požadavky a přání
parada! zalozky naozaj funguju, mam tam vsetko zo stareho Ezonu! tym padom je to pre mna vsetko uzavrete
diky

Zprovozněno ukládání skinu do cookies.
V případě, že máte skin prosilver2 (s avatarem vlevo), měl by vám tento skin zůstat i po odhlášení a i při další návštěvě serveru bez přihlášení (samozřejmě pouze v browseru, z kterého jste se alespoň jednou přihlásil k účtu).
V případě, že máte skin prosilver2 (s avatarem vlevo), měl by vám tento skin zůstat i po odhlášení a i při další návštěvě serveru bez přihlášení (samozřejmě pouze v browseru, z kterého jste se alespoň jednou přihlásil k účtu).
Jojo, uz to fachci tak jak ma! Parada.pixel píše:Zprovozněno ukládání skinu do cookies.
A co ten pocet novych prispevku? Chysta se to nekdy?
Uz jsem na to odpovídal asi před týdnem a ještě nikdo se neozval...jardatop píše:A co ten pocet novych prispevku? Chysta se to nekdy?

Tak s počtem nových příspěvků by nebyl problém... ale u nepřečtených ano... je to hodně složitý dotaz, který by velice zatěžoval system.
Je tedy otázka, zda dělat poloviční řešení a zobrazovat číslo pouze u nových?
Ano, je to plánováno tak, že při první návštěvě stránky se automaticky zjistí rozlišení a uloží se do cookies... a pak už si to na každém počítači (resp. browseru) bude pamatovat a podle rozlišení zvolí samo příslušný skin s pevnou šířkou.EXCOM píše:ak by sa ale pavna sirka ukladala do cookies tak by to bola parada, lebo by to bolo v zavislosti od pocitaca... ja pouzivam 3 kompy odkial sa prihlasujem.. mam Eee a to ma 1024, ak by to bolo v cookies, tak by to vedel rozoznat dany komp a len to by sa nastavilo, takto mi ostava pouzivat dynamicky skin s pohyblivou sirkou...
Ja bych byl rozhodne pro, aby se zobrazoval aspon pocet NOVYCH prispevku. Tam chodim nejcasteji.pixel píše:Uz jsem na to odpovídal asi před týdnem a ještě nikdo se neozval...jardatop píše:A co ten pocet novych prispevku? Chysta se to nekdy?
Tak s počtem nových příspěvků by nebyl problém... ale u nepřečtených ano... je to hodně složitý dotaz, který by velice zatěžoval system.
Je tedy otázka, zda dělat poloviční řešení a zobrazovat číslo pouze u nových?
Jelikoz nejsem clenem fora od zacatku, obavam se, ze neprectenych prispevku bych tam mel tisice.
Ale kdyz to tu ted pravidelne navstevuji, tak me zajimaji aktualni temata.
Byl zrušen tag [bigimg]
Obrázek jakékoliv velikosti lze přidat standardním tagem IMG a skin jej zmenší dle potřeby.
Obrázek jakékoliv velikosti lze přidat standardním tagem IMG a skin jej zmenší dle potřeby.
nefunguje prihlasovanie v Opera for Window Mobile (WM6.1, HTD TOUCH HD) ... po zadani login/heslo zobrazi screen o uspesnom prihlaseni, nasledne sa vsak nacita portal opat s neprihlasenym userom... stare forum mi fungovalo, tazkze chyba nebude v mojom mobile 

- ReaktoplazmAR
e-zone sa mi zrazu nezmestí na monitor, ešte ráno to bolo ok ale ked som to teraz zapol - ikony v ľavo a stránka príliš veľká.
už som si prehodil tie ikony ale čo s tou veľkosťou ?
/mám 1600 x 1200 / 
už som si prehodil tie ikony ale čo s tou veľkosťou ?

poslednych par dni mi kazdy chvilu mizne hore z listy moznost NEPRECITANE PRISPEVKY .. robi sa na tom daco ?
Můžeš prosím zkusit přihlášení na jiném phpBB3 fóru? Aby se zjistilo, zda je chyba v phpBB3 či vznikla instalaci nejakého MODu.dendy píše:nefunguje prihlasovanie v Opera for Window Mobile (WM6.1, HTD TOUCH HD) ... po zadani login/heslo zobrazi screen o uspesnom prihlaseni, nasledne sa vsak nacita portal opat s neprihlasenym userom... stare forum mi fungovalo, tazkze chyba nebude v mojom mobile
V tomto rozlišení by mělo být vše OK (též ho používám)... můžeš mi poslat na PM či mailem screenshot?ReaktoplazmAR píše:e-zone sa mi zrazu nezmestí na monitor, ešte ráno to bolo ok ale ked som to teraz zapol - ikony v ľavo a stránka príliš veľká.
už som si prehodil tie ikony ale čo s tou veľkosťou ?/mám 1600 x 1200 /
Tento odkaz zmizí, když nemáš žádné nepřečtené příspěvky.Pytkin píše:poslednych par dni mi kazdy chvilu mizne hore z listy moznost NEPRECITANE PRISPEVKY .. robi sa na tom daco ?