Hlášení chyb, požadavky a přání
Re: Hlášení chyb, požadavky a přání
Proběhly úpravy na CSS stylech v portálu.
Pokud se vám stránka špatně zobrazuje, stači dát reload (F5), případně vyprázdnit Cache.
Pokud se vám stránka špatně zobrazuje, stači dát reload (F5), případně vyprázdnit Cache.
No ja mam 2650 nebo kolik px sirokej display a ted na notebooku mam 1440px... na oba se mi to vejde samo, ale je to uz neprijemne siroky na cteni a vetsina ostatnich stranek tak siroka neni. Mimochodem mi fixni sirka pride jako blbost tak ci tak. Ted kdyz mam zaplej panel se zalozkama (ten mam zaplej vzdycky), tak se mi to proste na ten 1440px notebook nevejde a treba abych kliknul na dalsi stranku tak musim scrollovat doprava ;|.
Že je fixní šířka blbost je dost silné tvrzení... používají ji prakticky všechna větší fóra (http://superforum.zive.cz, http://www.lupa.cz/diskuse/, http://forum.lide.cz/ atd.). Je to z důvodu lepší tvorby vzhledu stránky.matucha píše:No ja mam 2650 nebo kolik px sirokej display a ted na notebooku mam 1440px... na oba se mi to vejde samo, ale je to uz neprijemne siroky na cteni a vetsina ostatnich stranek tak siroka neni. Mimochodem mi fixni sirka pride jako blbost tak ci tak. Ted kdyz mam zaplej panel se zalozkama (ten mam zaplej vzdycky), tak se mi to proste na ten 1440px notebook nevejde a treba abych kliknul na dalsi stranku tak musim scrollovat doprava ;|.
Ano, většinou používaji šírku cca 900 bodů, aby se to vešlo na nejrozšířenější rozlišení 1024x768.
Mě zase přijde škoda, když mám větší roslišení, abych měl fórum jen 900 bodů. Proto je to nyní tak, že jakmile "fórum" zjistí, že má uživatel rozlišení 1280 a vyšší, zapne skin se šířkou 1200 bodů.
Jediné co můžu udělat je, že půjde v uživatelském panelu nastavit, že chcete vždy šířku 900 px.
Úpravy proběhly i v CSS u fóra... platí totéž.pixel píše:Proběhly úpravy na CSS stylech v portálu.
ad fixni sirka: me fakt hodne vadi, ze kdyz nemam okno na fullscreen, tak se mi forum do nej nevejde.
Ok, mit moznost tu sirku omezit na 900px by mi uplne stacilo...
OK, udělámmatucha píše:Ok, mit moznost tu sirku omezit na 900px by mi uplne stacilo...

Zkus to na mobilu... už by to mělo být lepšíPytkin píše:pixel : skorej mi vadi , ze je mobil (~320 px?) je to moc siroke ..

pixel: dik
- Pavel Vantuch
Já mám problém, který chvíli řeším a marně. Cca týden sleduju, že mi mailem nechodí upozornění na odpověď. Koukal jsem, jestli mi to nepadá mezi spamy, tam je to OK. Koukal jsem na mail server, tam ty maily nechodí vůbec, takže jsem koukal na nastavení "Sledování" a tady mi to píše, že nesleduju žádné téma a přitom je pod tím výpis sledovaných témat na 10 stránek. Dá se to nějak vyřešit?
Hotovo.pixel píše:OK, udělámmatucha píše:Ok, mit moznost tu sirku omezit na 900px by mi uplne stacilo...
V "Uživatelském panelu / Nastavení" lze vypnou funkci automatického přizpůsebení šířky fóra podle rozlišení obrazovky. Šířka pak bude vždy 900px.
Píše to, že nesleduješ žádná témata nebo fóra?! To je rozdíl!Pavel Vantuch píše:Já mám problém, který chvíli řeším a marně. Cca týden sleduju, že mi mailem nechodí upozornění na odpověď. Koukal jsem, jestli mi to nepadá mezi spamy, tam je to OK. Koukal jsem na mail server, tam ty maily nechodí vůbec, takže jsem koukal na nastavení "Sledování" a tady mi to píše, že nesleduju žádné téma a přitom je pod tím výpis sledovaných témat na 10 stránek. Dá se to nějak vyřešit?
Pak budeme řešit, proč nechodí e-maily

- Pavel Vantuch
Sorry, fórapixel píše:Píše to, že nesleduješ žádná témata nebo fóra?! To je rozdíl!Pavel Vantuch píše:Já mám problém, který chvíli řeším a marně. Cca týden sleduju, že mi mailem nechodí upozornění na odpověď. Koukal jsem, jestli mi to nepadá mezi spamy, tam je to OK. Koukal jsem na mail server, tam ty maily nechodí vůbec, takže jsem koukal na nastavení "Sledování" a tady mi to píše, že nesleduju žádné téma a přitom je pod tím výpis sledovaných témat na 10 stránek. Dá se to nějak vyřešit?
Pak budeme řešit, proč nechodí e-maily

Ano ano ! na mobile je to fajn !pixel píše:Zkus to na mobilu... už by to mělo být lepšíPytkin píše:pixel : skorej mi vadi , ze je mobil (~320 px?) je to moc siroke ..

Byla tam chybka... e-maily by již měly chodit.Pavel Vantuch píše:Já mám problém, který chvíli řeším a marně. Cca týden sleduju, že mi mailem nechodí upozornění na odpověď. Koukal jsem, jestli mi to nepadá mezi spamy, tam je to OK. Koukal jsem na mail server, tam ty maily nechodí vůbec, takže jsem koukal na nastavení "Sledování" a tady mi to píše, že nesleduju žádné téma a přitom je pod tím výpis sledovaných témat na 10 stránek. Dá se to nějak vyřešit?