Hlášení chyb, požadavky a přání

Diskuze o serveru, náměty, připomínky a stížnosti
Odpovědět
Pytkin
Moderátor

Re: Hlášení chyb, požadavky a přání

Příspěvek od Pytkin »

este chyba rychla odpoved ..

aha .. a cele je to dost pomale .. to je tym ze sa indexuje databaza ?

inak ak treba s dacim pomoct , rad pomozem ..

delay

Příspěvek od delay »

Nevím, zda-li to již někdo psal, ale nefunguje odkaz "Přejít na nepřečtené příspěvky"

Jerry Forester

Příspěvek od Jerry Forester »

Pěkný,zvykám si.

vasek

Příspěvek od vasek »

Vzhled je modernější, zatím nepřehlednější, ale to bude o zvyku. Údaje o přispívajících vpravo - to mi přijde zatím blbý. Ale nezatracoval bych to.
No a proč není pod příspěvky okno pro rychlou odpověď?
Ale měli bychom ocenit snahu o zlepšování, věřím, že když se to ještě trochu poladí, tak to bude fajn.

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Mně to zatím připadá po všech stránkách dost hrozné ... (vzhled, přehlednost, funkčnost). Předchozí formát byl nesrovnatelně lepší a proč bylo třeba měnit to, co funguje, opravdu nevím ... Nelíbí se mi to ani trochu.

pavlii
Moderátor

Příspěvek od pavlii »

Jen detail (v porovnání s ostatními poznámkami :wink: ): při kontrole profilu a doplnění avataru jsem se kouknul i na podpis. Píše mi to "tag [img] nemůžete použít", vpravo je také napsáno, že "[img] je vypnutý", v náhledu podpisu mi to tím pádem místo obrázku zobrazí jen ten text včetně [img] tagů, ale jak jsem koukal do diskusí, i v nových příspěvcích mi to zobrazuje správně (čili obrázek v podpisu). Možné je to tím, jak teď koukám doprava, že zde v diskusi je tag [img] zapnutý..... Je to standardní a úmyslné chování?

P.

dano

Příspěvek od dano »

Podla mna je vsetko len a len o sile zvyku. A dolezitze je, aby to slapalo. Na design si urcite zvykneme. Aj ked ten panel s uzivatelom ktory napisal prispevok mohol zostat v lavo, ale aj na to sa asi bude dat zvyknut.

Jedna otazka: svoje sukromne spravy momentalne nemam k dispozicii. Este sa premiestnia, alebo uz su minulostou?

Inak diky.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Tak aby tu neboli len negativne prispevky .. pripojil som sa rano z mobilu .. hmm pozeram ze chyba na lavo poslednych 10 tem ktore som z mobilu pouzival .. vidim ale link zobrazit aktivne temy .. klik .. super .. tam su v poradi vsetky temy , kde sa diskutovalo .. supeer ..
tak isto musim povedat ze tento skin sa na nokii velmi dobre zobrazuje .. perfektne citatelny je a mam pocit ze sa tam aj toho zobrazuje akoby menej ako normalne na pocitaci v browseri .. neviem ci to ma ine CSS pre mobilne zariadenie , ale bolo to fajn ..

inak vcera sa pri "zobrazit nove prispevky" zobrazoval aj ich pocet .. dnes uz tam ten pocet neni ..

pixel
Administrátor

Příspěvek od pixel »

fova píše:Pod prispevky se nezobrazuje odkaz na e-mailovou adresu uzivatele. Drive to tak bylo, pokud se nepletu.

Jinak, proc musi byt ty zobrazovane avatary tak velke? Nemohly by byt polovicni? Na zadnem jinem foru jsem nevidel takove "kravy"
Take ta sekce s osobnimi udaji vpravo mi prijde strasne obrovska.
E-maily se již zobrazují

safa
Profesionál

Příspěvek od safa »

delay píše:Hlavně prosím(e) ikonu - hlavičku uživatele umístit nalevo tak jak byla dříve, nejsme přece arabové. Takhle je to hroznej nezvyk a ani bych si zvykat nechtěl.
+1 pro hlavicku doleva
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

bodyia
Vybavení

Příspěvek od bodyia »

Hmm, nevím, určitě to bylo a bude dost práce, kterou bych nerad znevažoval, ale byl upgrade opravdu nutný? Možná mám rád zaběhlé věci, ale předchozí ezone byla v podstatě vyladěná a funkční, tohle je děs/běs a ani mě nebaví se tím prodírat. Budu držet palce, ať to zvládneme všichni, od administrátora po uživatele. :?

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

mne pride ze lepsie je mat info vpravo a text v lavo, je to ergonomickejsie lebo text je dolezitejsi ako info a hned od zaciatku stranky ide prispevok.. ja nemam ziadne vyhrady.. je to velmi prijemna zmena z toho predosleho nevkusneho fora co tu bolo doteraz 8)

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

bodyia píše: tohle je děs/běs a ani mě nebaví se tím prodírat.
Bohužel je to tak. Opravdový upgrade by v této chvíli byl plný návrat k předchozí verzi ...

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

musim povedat ze aj mne sa info v pravo paci .. je to aj idealne pre mobil ..

c9000

Příspěvek od c9000 »

hlavně pořešit to zapamatování si loginu!

Odpovědět