Hlášení chyb, požadavky a přání

Diskuze o serveru, náměty, připomínky a stížnosti
Odpovědět
Pavel Vantuch

Re: Hlášení chyb, požadavky a přání

Příspěvek od Pavel Vantuch »

Mně je vcelku jedno, kde to info je, ale na můj vkus zabírá docela dost místa na šířku.
Nevím, jestli to zmiňoval někdo přede mnou, ale docela bych ocenil, kdyby na každé každé stránce byl k dispozici link na nové příspěvky. Je docela neohrabané se kvůli tomu vracet na úvodní stránku.
A taky jsem touto aktualizací přišel o moderátorská práva.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

kopu veci treba podoladovat .. nechajte pixela nech porobi vsetky vazne veci , ktore potrebuje a ked bude cas , vysperkovat moze vsetko ..

Wohma

Příspěvek od Wohma »

K te uzivatelske hlavicce - mne osobne prijde logictejsi, kdyz si napred prectu od koho prispevek je a pak az jeho text. Tim padem je lepsi mit tu hlavicku vlevo podle me. Co tedy udelat alespon 2 skiny, jeden s hlavickou vlevo a druhy vpravo? :) Kazdy si vybere to svoje...

dano

Příspěvek od dano »

Pytkin píše:musim povedat ze aj mne sa info v pravo paci .. je to aj idealne pre mobil ..
ja si uz zacinam zvykat tiez na to :-) asi je to naozaj vsetko len o sile zvyku. ked som na nieco zvyknuty 5 rokov, nemozem mat pri zmene nadhlad. a uz to tu padlo, ze text je dolezitejsi ako info o profile (meno prispievatela sa aj tak zobrazuje nad textom) takze pohoda...

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

wohma : ale sak na lavej strane v prvom riadku mas od koho to je .. musim povedat ze na mobile musim stale supat do lava do prava aby som videl kto pise a aby som videl co pise .. tuto vidim pekne vsetko , kto pise a co , a obrazok je v pravo , ktory nepotrebujem vidiet ..

EXCOM

Erognomia

Příspěvek od EXCOM »

ergonomicky je to rozhodne takto lepsie, ma to aj svoj zmysle preco je to takto, viac for ktore som pozeral to pousvaju do prava alebo robia hlavicku nad textom a tam umiestnuju informacie do uzkeho riadku.. mat to v pravo je rozhodne dobre riesenie.. oci ako prve hladaju okraj stranky a hned narazia na text co je vyhovujuce..

nechal by som si na to cas a po tyzdny-dvoch usudil ci je to ok alebo nie...

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Novy vzhled se mi libi. Je treba to poladit, ale zaklad je dobry.
Libilo by se mi ale, kdyby se, jako na stare ezone, u dnesnich prispevku nezobrazovalo datum, ale "Dnes".

Wohma

Příspěvek od Wohma »

Pytkin: Vidis, to jsem si vsiml az ted :D jsem zvyklej jmena ani necist a poznavat je podle avataru.

Pavel Vantuch

Ještě dva poznatky.
Docela by se mi líbilo, kdyby u linku nové příspěvky byl i jejich počet, jako to bylo postaru.
U příspěvků na více stránek docela postrádám volby předchozí/další. Případně to řešit šipkama nebo tak :wink:

Wohma

Příspěvek od Wohma »

Pavel Vantuch píše:U příspěvků na více stránek docela postrádám volby předchozí/další. Případně to řešit šipkama nebo tak :wink:
Ty tady jsou, alespon dole: o radek vys nez cisla stran, uplne nalevo ci napravo - Predchozi/Dalsi.

Pavel Vantuch

Pravda, už to vidím. Tak to sorry. Hledal bych to teda u čísel stránek :wink:

pixel
Administrátor

Příspěvek od pixel »

Pytkin píše:este chyba rychla odpoved ..

aha .. a cele je to dost pomale .. to je tym ze sa indexuje databaza ?

inak ak treba s dacim pomoct , rad pomozem ..
Přidána rychlá odpověď...

pixel
Administrátor

Re: Sound Player

Příspěvek od pixel »

EXCOM píše:inak nebolo by zle, ak sem niekto linkne mp3 ze by sa deteklo url a vytvorilo si to player, trebars vo flash..
niekde to tak mali spravene a bolo to velmi pohodlne..

to je len napad :idea: ..

nieco ako je pridavenie flash videa tak by bol BBtag [audio]link[/audio]
Bude :-)

aum generator

Příspěvek od aum generator »

ja sa chcem spytat na tento clanok
http://www.electrozone.cz/viewtopic.php?f=42&t=10208

je to reklama (disk.cz), clanok, alebo message?
kto je anonymne id "redakce" ?

chcel som sa to spytat priamo v tom threade ale napisalo mi to ze
"Vaše zpráva byla odeslána, ale než bude veřejně zobrazena, musí být schválena moderátorem. Budete upozorněni, až bude zpráva schválena. Budete informováni, jakmile váš příspěvek bude schválen."
co mi tak trochu zavana cenzurou, hlavne v spojeni s tym ze to vyzera ako reklama na predajcu (ktory bude moct nechat prejst len message ktore chvalia vyrobok)

co sa ostatnych veci tyka, tak tiez mam pocit ze povodny skin by bolo lepsie zachovat, alebo aspon dat kazdemu userovi moznost si vybrat aky skin chce.
to ze je meno v pravo mi tiez trochu vadi a celkovo sa tu citim dost strateny...
jihad on riaa & soza.

pixel
Administrátor

Příspěvek od pixel »

aum generator píše:ja sa chcem spytat na tento clanok
http://www.electrozone.cz/viewtopic.php?f=42&t=10208

je to reklama (disk.cz), clanok, alebo message?
kto je anonymne id "redakce" ?

chcel som sa to spytat priamo v tom threade ale napisalo mi to ze
"Vaše zpráva byla odeslána, ale než bude veřejně zobrazena, musí být schválena moderátorem. Budete upozorněni, až bude zpráva schválena. Budete informováni, jakmile váš příspěvek bude schválen."
co mi tak trochu zavana cenzurou, hlavne v spojeni s tym ze to vyzera ako reklama na predajcu (ktory bude moct nechat prejst len message ktore chvalia vyrobok)

co sa ostatnych veci tyka, tak tiez mam pocit ze povodny skin by bolo lepsie zachovat, alebo aspon dat kazdemu userovi moznost si vybrat aky skin chce.
to ze je meno v pravo mi tiez trochu vadi a celkovo sa tu citim dost strateny...
Jedná se o zkoušku... v teto sekci budou později zobrazovány Novinky od všech firem.
Nikde a pro nikoho není nastaveno schvalování příspěvků moderátorem... naskočila tato hláška ještě někomu, kdo sem psal???

EDIT: aha, Vy jste psal příspěvek do Novinek, ne sem... ano, do Novinek zatím nelze psát příspěvky... půjde až to bude zprovozněné.

Odpovědět