EXCOM píše:dolu pod threadom mas Pridať tému k záložkám a potom v uzivatelskom menu mas link na Záložky... to su ponovom Oblibene...delay píše:Zmizela uživatelská sekce "Oblíbené"? Jeslti ano, tak to je velká ztráta informací pro mě
Hlášení chyb, požadavky a přání
Re: Oblibene
DELAY :
Re: Hlášení chyb, požadavky a přání
neviem preco tu niekto pisal ze prvu volbu. musis nastavit tu, kde je uvedene nieco take ze "pred par minutami" a potom to pojde...Pytkin píše:nastavil som prvu volby a stale mam miesto napisu dnes datum ..
jo vyborna vec...Pytkin píše:Na margo viacerych prispevkov , ktore kritizuju sucasny stav .. V tomto novom fore uz funguje ban, black list , alebo ako to nazvat .. Konkretne v svojom profile si kazdy moze nastavit svojich PRIATELOV a NEPRIATELOV .. Svojho casu po tejto vlastnosti vela ludi volalo .. TAK UZ JE TO TU !!!
Naposledy upravil(a) dano dne 08 dub 2009 10:58, celkem upraveno 1 x.
Re: Oblibene
Aha, ono to je tak malé, já si toho prostě nevšimlEXCOM píše:DELAY :
EXCOM píše:dolu pod threadom mas Pridať tému k záložkám a potom v uzivatelskom menu mas link na Záložky... to su ponovom Oblibene...delay píše:Zmizela uživatelská sekce "Oblíbené"? Jeslti ano, tak to je velká ztráta informací pro mě

zde tři věci, co mi celkem vadí:
- také moje přihlášení si to nepamatuje, stačí pár minut nic nedělat a už se musím přihlásit znovu...mám Firefox...
- po kliknutí na název tématu by bylo fajn, kdyby se člověk přesunul na poslední a ne první stránku, jako je to teď udělané...)
- okno pro rychlou odpověď mi chybí také, ale v té minulé verzi to pořádně stejnak nefungovalo (problémy s háčky a čárkami), takže pokud by to mělo fungovat stejně jako předtím, radši ať to tu není vůbec...
- návrat hodností jako "profesionál" atd...no, radši bych to zase zrušil, je to úplně k ničemu, akorát označení moderátor atd. má smysl...
- také moje přihlášení si to nepamatuje, stačí pár minut nic nedělat a už se musím přihlásit znovu...mám Firefox...
- po kliknutí na název tématu by bylo fajn, kdyby se člověk přesunul na poslední a ne první stránku, jako je to teď udělané...)
- okno pro rychlou odpověď mi chybí také, ale v té minulé verzi to pořádně stejnak nefungovalo (problémy s háčky a čárkami), takže pokud by to mělo fungovat stejně jako předtím, radši ať to tu není vůbec...
- návrat hodností jako "profesionál" atd...no, radši bych to zase zrušil, je to úplně k ničemu, akorát označení moderátor atd. má smysl...
jindy: tie "hodnosti" som doteraz videl na kazdom fore okrem Ezonu. mne osobne to vobec nevadi... aj ked je pravda, ze to o nicom nevypoveda, lebo len samotny pocet prispevkov este nerobi z cloveka profika. ale to asi vsetci vedia a tak nech je aspon sranda...
2Jindy2: pokud se nepletu, tak po kliknutí na název tématu to vždycky otevíralo první stránku, ne? Nebo se to v předchozí verzi dalo nastavit aby to dělalo to, co popisuješ?
P.
P.
jasne vzdy to otvorilo prvu. aktualny prispevok to otvorilo len ked sa kliklo na ikonku pri mene posledneho prispievatela...pavlii píše:2Jindy2: pokud se nepletu, tak po kliknutí na název tématu to vždycky otevíralo první stránku, ne? Nebo se to v předchozí verzi dalo nastavit aby to dělalo to, co popisuješ?
P.
prispevky - tak to si asi blbe pamatuju, resp. casteji jsem oteviral posledni prispevek tim cislem stranky asi a pletu si to...
hodnosti - prece se tu kvuli tomu vedlo sahodlouhe tema, kde jsme si sami zvolili, ze ty hodnosti nechceme...ne kazdej proto pokud si pamatuju byl, ale na cetne stiznosti to bylo zruseno...alespon jestli si to dobre pamatuju...me je to teda uplne volny, jen mi to prijde zbytecne a zavadejici...ja nejsem zadnej profesional, ale u nicku to mam napsany
mozna jsem akorat profesionalni grafoman, to jo 
hodnosti - prece se tu kvuli tomu vedlo sahodlouhe tema, kde jsme si sami zvolili, ze ty hodnosti nechceme...ne kazdej proto pokud si pamatuju byl, ale na cetne stiznosti to bylo zruseno...alespon jestli si to dobre pamatuju...me je to teda uplne volny, jen mi to prijde zbytecne a zavadejici...ja nejsem zadnej profesional, ale u nicku to mam napsany

dano: prave ze to moc sranda neni, akorat to mate. Predstav si, ze sem prijde nejaky novacek, bude chtit s necim poradit a poradi mu nekdo typu Jirka2, Luphtrack nebo Acid ve svych zlatych dobach
No a on to vezme vazne, protoze budou mit pod svym jmenem napsano senior nebo profesional.
Pixel: mohl bys ty hodnosti prosim te zase zrusit? Onehda o tom byla hodne dlouha debata a nakonec jsme se dohodli, ze nejlepsi bude pouzivat jen ty tecky...

Pixel: mohl bys ty hodnosti prosim te zase zrusit? Onehda o tom byla hodne dlouha debata a nakonec jsme se dohodli, ze nejlepsi bude pouzivat jen ty tecky...
alebo namiesto profesional by mohlo byt stamgast 

jo nieco take dopohody proste. uznavam (aj som to uz napisal vyssie) ze pocet prispevkov nema nic spolocne s profesionalitou. ale zas tie bodky su nuda jak brno. takze nieco take ako stamgast a notorik by bodloEXCOM píše:alebo namiesto profesional by mohlo byt stamgast

a co keby sme tam dali VU meter ked sme uz na electrozone? aspon to bude k veci
myslim ze taky kexik by ho uz mal prepaleny