+ 1Kermitak píše:Taky bych rekl ze nove prispevky a hlavne to prihlaseni jsou nejpalcivejsi problemy...
sere ma to prihlasovanie

+ 1Kermitak píše:Taky bych rekl ze nove prispevky a hlavne to prihlaseni jsou nejpalcivejsi problemy...
Přihlášení by již mělo vydržet 3 hodiny od poslední činnosti.Kermitak píše:Taky bych rekl ze nove prispevky a hlavne to prihlaseni jsou nejpalcivejsi problemy...
1. Ohlášení bylo standardně nastaveno na 1 hodinu nečinnosti? Pár minut je divné??? Teď by měli být 3 hod.Jindy2 píše:zde tři věci, co mi celkem vadí:
- také moje přihlášení si to nepamatuje, stačí pár minut nic nedělat a už se musím přihlásit znovu...mám Firefox...
- po kliknutí na název tématu by bylo fajn, kdyby se člověk přesunul na poslední a ne první stránku, jako je to teď udělané...)
- okno pro rychlou odpověď mi chybí také, ale v té minulé verzi to pořádně stejnak nefungovalo (problémy s háčky a čárkami), takže pokud by to mělo fungovat stejně jako předtím, radši ať to tu není vůbec...
- návrat hodností jako "profesionál" atd...no, radši bych to zase zrušil, je to úplně k ničemu, akorát označení moderátor atd. má smysl...
"Zobrazit nové příspěvky" je v horní lištěKermitak píše:Taky bych rekl ze nove prispevky a hlavne to prihlaseni jsou nejpalcivejsi problemy...
paradicka diky moc! toto je velmo dolezity linkpixel píše:"Zobrazit nové příspěvky" je v horní lištěKermitak píše:Taky bych rekl ze nove prispevky a hlavne to prihlaseni jsou nejpalcivejsi problemy...
to si moc dobre neviem predstavit. ved by to stratilo svoj vyznam. vacsinou sa pri opatovnom prihlaseni potrebujes zorientovat co je naozaj nove... takto by to svietilo donekonecnaksr píše:Ja bych celkem bral,aby se u novych prispevku dalo nejak zaridit, aby i pri dalsim prihlaseni zustaly oznacene jako neprectene. Slo by to? Mam na mysli, kdy se treba jen na chvili prihlasim, mam hafo novych prispevku, ale za chvilku se zas musim odhlasit a priste uz tam jsou jenom ty, ktere pribyly mezitim.
nene, to by se samozrejme muselo udelat aktivne, rucne. Neco jako v email klientovi. Oznacit vse jako neprectene i po dalsim prihlaseni. Jen me to tak napadlo. Obcas treba na Ezone jen nakouknu, z duvodu nedostatku casu, a radsi se ani neprihlasim,abych neprisel treba o nejake zajimave tema kdyz vim, ze to nestihnu. Pak je blby, kdyz chces na neco zareagovat, na to uz se prihlasit musis.dano píše:to si moc dobre neviem predstavit. ved by to stratilo svoj vyznam. vacsinou sa pri opatovnom prihlaseni potrebujes zorientovat co je naozaj nove... takto by to svietilo donekonecnaksr píše:Ja bych celkem bral,aby se u novych prispevku dalo nejak zaridit, aby i pri dalsim prihlaseni zustaly oznacene jako neprectene. Slo by to? Mam na mysli, kdy se treba jen na chvili prihlasim, mam hafo novych prispevku, ale za chvilku se zas musim odhlasit a priste uz tam jsou jenom ty, ktere pribyly mezitim.
Funguje vám někomu to přihlášení?pixel píše:Přihlášení by již mělo vydržet 3 hodiny od poslední činnosti.
mne funguje uplne v poho aj doma aj v praci. len pre upresnenie, pouzivam Firefox 3.0.8.Pavel Vantuch píše:Funguje vám někomu to přihlášení?pixel píše:Přihlášení by již mělo vydržet 3 hodiny od poslední činnosti.
Mně to stále nejde, co sem vlezu, tak se musím znovu nalogovat.
u mna tiez nie.. neviem ci je to browserom ale Chrome ani IE8 nic...Pavel Vantuch píše:Funguje vám někomu to přihlášení?pixel píše:Přihlášení by již mělo vydržet 3 hodiny od poslední činnosti.
Mně to stále nejde, co sem vlezu, tak se musím znovu nalogovat.
jo .. super bomba . nechcem rypat ale neda sa tam pridat aj ten pocet , tak ako to ukazuje na hlavnej stranke portalu v pravo ?pixel píše:"Zobrazit nové příspěvky" je v horní lištěKermitak píše:Taky bych rekl ze nove prispevky a hlavne to prihlaseni jsou nejpalcivejsi problemy...