takto to mame na gitaristi:EXCOM píše:alebo namiesto profesional by mohlo byt stamgast
okukávač
nováčik
pravidelný pocestný
pravidelný návštevník
stály hosť
miestny štamgast
inventár podniku
takto to mame na gitaristi:EXCOM píše:alebo namiesto profesional by mohlo byt stamgast
Souhlas.Pytkin píše:ja by som bol rad , keby sa podarilo rozchodit to oznacenie tem ako precitane .. a dat hore do listy , nove prispevky ..
Vase prispevky by som nechal .. tak clovek lahko najde veci , kde pisal .. ale pridal by som nove prispevky , ako som to uz bol byval napisal ..Pavel Vantuch píše:Souhlas.Pytkin píše:ja by som bol rad , keby sa podarilo rozchodit to oznacenie tem ako precitane .. a dat hore do listy , nove prispevky ..
Co takhle link "Zobrazit vaše příspěvky" nahradit linkem "Nové příspěvky" včetně jejich počtu, jako to je na titulní stránce?
na nintendu wii se browsuje defaultne v opereCyril píše:Tudy: v nintendu?
Jinak ja jsem taky vsema deseti pro zmenu "hodnosti" na vtipny a hlavne nevypovidajici o "schopnostech" ale jen o tom, jak je tu kdo "aktivni"... myslim, ze kolemjdouci (super!), stamgast, atd. by bylo idealni... a treba nejvyssi pocet prispevku muze mit svou vlastni hodnost, neco jako vrchni grafoman nebo tak necoa nebo by mohly bejt ty "hodnosti" editovatelny... at si tam kazdej napise co chce
Titulní strana se také bude řešit... vše postupněSoundsFine píše:Co titulní stránka? Ta se bude řešit naposledy? Nebo už to je finální verze?
Slovo nedávné příspěvky je odivné. Určitě lepší je poslední (jako na staré verzi).
Jsem taky pro, aby hlavička byla vlevo.
Jinak co navrhuje Pytkin, to jsou všechno dobré nápady a dávám tomu hlas.