pixel : napadla ma taka vychytavka pre thread.. uz davnejsie sme sa tu o tom bavili v roznych temach.. a nenapadlo to len mna...
ide o to ze su tu Thready, kde sa stale diskutuje, thready ktore sa snazia zdruzovat info atd.
bolo by fajn mat moznost mat v threade header kde by sa dal pisat akykolvek text a ten by sa na kazdej strane threadu zobrazoval ako prvy.. tam by boli dosupne informacie a dolezite linky, fakty atd. ktore by autor threadu tam chcel mat...
priklad:
mame thread o analogovych syntakoch, a v headery Threadu-Temy by boli dolezite linky na ine stranky ktore sa zaoberaju temou v teme... cize na kazdej page temy by boli k dispozicii..
mozno pridavat do headeru by mal autor threadu, takto by sa mohli aj robit temy ako vytvoril amorph so svojimi VST, kde by vsetky boli vzdy k dispozicii a nemuseloo sa vraciat na prvy page temy...
EXCOM píše:pixel : napadla ma taka vychytavka pre thread.. uz davnejsie sme sa tu o tom bavili v roznych temach.. a nenapadlo to len mna...
ide o to ze su tu Thready, kde sa stale diskutuje, thready ktore sa snazia zdruzovat info atd.
bolo by fajn mat moznost mat v threade header kde by sa dal pisat akykolvek text a ten by sa na kazdej strane threadu zobrazoval ako prvy.. tam by boli dosupne informacie a dolezite linky, fakty atd. ktore by autor threadu tam chcel mat...
priklad:
mame thread o analogovych syntakoch, a v headery Threadu-Temy by boli dolezite linky na ine stranky ktore sa zaoberaju temou v teme... cize na kazdej page temy by boli k dispozicii..
mozno pridavat do headeru by mal autor threadu, takto by sa mohli aj robit temy ako vytvoril amorph so svojimi VST, kde by vsetky boli vzdy k dispozicii a nemuseloo sa vraciat na prvy page temy...
toto je dobrý nápad, vlastne by sa tak selektovalo a vyzdvihlo dôležité info nad "kecy"
EXCOM píše:pixel : napadla ma taka vychytavka pre thread.. uz davnejsie sme sa tu o tom bavili v roznych temach.. a nenapadlo to len mna...
priklad:
No hotový MOD na tohle určitě není... až budu mít chvilku, zkusím se na to podívat, zda by to šlo naprogramovat.
EXCOM píše:pixel:
Jo, to je dobrej napad, aby kazdej thread mohl mit takovyhle zahlavi. +1
uz som to tu tusim raz reportoval... v mobile opera (opera pre win mobile) po prihlaseni, po nasledujucom kliku na akukolvek podstranku portalu (trebars homepage) som opat neprihlaseny... teraz som odsledoval ze to robi len ked sa prihlasujem cez electrozone.cz... ked sa prihlasim cez audiozone.cz tak ma drzi prihlaseneho... je to naprd lebo notifikacie o novych prispevkoch mi chodia s linkou na ekectrozone.cz (co je ok) ale tym padom nemozem na ne kliknut lebo sa mi nacita stranka ako neprihlaseny a aj ked sa prihlasim potom tak po refreshi som zase logged out...
neslo by s tym daco spravit? mobilom chdim dost casto na wzone a takto nemozem pouzivat fajn operu ale blby IE v ktorom je tento skin totalne rozbity a neprehladny a chybaju ram niektore tlavitka..