Hlášení chyb, požadavky a přání
Re: Hlášení chyb, požadavky a přání
Můžete si prosím zkontrolovat, jak vypadá záhlaví (bez pevné šířky) na různých mobilních zařízeních...
P.S: Toto téma prosím používejte POUZE pro hlášení chyb a nápady na nové funkce... děkuji!!!
P.S: Toto téma prosím používejte POUZE pro hlášení chyb a nápady na nové funkce... děkuji!!!
na Opeře ve WinMobile 6.1 je to trochu rozhozený, ale ničemu to nevadí.
btw: ten podnadpis je dost zavádějící... nejen zpracování, ale hlavně generování zvuku a nejenom digitálně, ale pro spoustu lidí primárně analogově... méně je více;)
btw: ten podnadpis je dost zavádějící... nejen zpracování, ale hlavně generování zvuku a nejenom digitálně, ale pro spoustu lidí primárně analogově... méně je více;)
aby bola ovca cela a aj vlk syty, navrhoval by som: Forum v zone audia a muziky

Přoběhla instalace SEO modu
...pokud narazíte na nějaké problémy, sem s nimi
...pokud narazíte na nějaké problémy, sem s nimi

Nefunguje mi klikani na "unread" messages v neprectenych zpravach.
The requested URL /o-serveru/server-o-t10783.html&view=unread was not found on this server.
The requested URL /o-serveru/server-o-t10783.html&view=unread was not found on this server.
aj klik na Last Post ikonku pri threade nezobrazi stranku a vyhlasi ju za neexistujuci odkaz...
Už to je opraveno...
EXCOM píše:aj klik na Last Post ikonku pri threade nezobrazi stranku a vyhlasi ju za neexistujuci odkaz...
tohle mi ode dneska taky nefunguje. v ie7
jo, objavilo sa to znova, uz to bolo opravene ale opat to zacalo robit, idem cez Chrome...Amorph píše:tohle mi ode dneska taky nefunguje. v ie7EXCOM píše:aj klik na Last Post ikonku pri threade nezobrazi stranku a vyhlasi ju za neexistujuci odkaz...
Divné, divné... žádné změny jsem neprováděl... jen byl SEO mod na pár dní vypnutý...
Mě to jede OK... zkuste si pročistit Cache.
Mě to jede OK... zkuste si pročistit Cache.
- Pavel Vantuch
Mně to taky nefunguje. Safari 4.0.2EXCOM píše:jo, objavilo sa to znova, uz to bolo opravene ale opat to zacalo robit, idem cez Chrome...Amorph píše:tohle mi ode dneska taky nefunguje. v ie7EXCOM píše:aj klik na Last Post ikonku pri threade nezobrazi stranku a vyhlasi ju za neexistujuci odkaz...
Aha... už to vidím... předtím jsem opravil jen "Zobrazit nejnovější příspěvek" a zapomněl jsem na "Zobrazit poslední příspěvek".
Už by to mělo být OK.
Už by to mělo být OK.
- Pavel Vantuch
Problém je u výpisu nových příspěvků. Když kliknu u tématu na ikonku "Zobrazit poslední příspěvek", tak to stránku nenajde.
Zde je příklad:
o-serveru/hlaseni-chyb-pozadavky-a-pran ... 91#p205791
Zde je příklad:
o-serveru/hlaseni-chyb-pozadavky-a-pran ... 91#p205791
Jasně, já to opravil jen v základním menu fóra... už je opraveno i u nových a nepřečtených příspěvků.
- Pavel Vantuch