dost ma to stve lebo na electrozonbe som chodil cez mobil dost casto, hlavne po veceroch pred spanim z postele

nie nie to nebude databazou - na ntb sa mi electrozone homepage nacita prakticky hned ... na mobile to trva aj 20 sekund (na tom istom pripojeni - mobil mam doma pripojeny cez wifi).. naopak pixel.cz mi aj na ntb aj mobile nacita zhruba rovnako rychlo (1-2 sec)pixel píše:Stránky pixel.cz i electrozone.cz běží na stejném serveru i MySQL databázi... ale databáze electrozone má včetně indexu asi 250MB...
Zkusím se podívat, co by mohlo v portal.php vadit.
tak asi hodim to HTC do smeti...bodyia píše:Mě to na HP 914 (WM 6.1, Opera Mini) chodí bez problémů, rychlost stejná jako ostatní weby.
jo, ale podpis sa ti nijako neindexuje, je to len string.. takto by si si vedel zoradit usera podla toho v com robi a mal by si skupinu userov, dalo by sa s tym daleko lepsie pracovat, lebo by to bola v podstate kategorizacia usera ...Pytkin píše:excom : to si kazdy moze dat do podpisu , ne ? na inych forach to tak vacsinou je ..
no ved to je len napad, nehovorim ze sa to musi riesitPytkin píše:excom : hmm .. to by ale nikto musel doprogramovat daky MOD .. alebo vies o takom ?
Hm, to by mě taky zajímalo.Jindrix píše:Ahoj všem,
moc se omlouvám, pokud to tady už bylo, ale:
V minulé verzi eZone byla u každého (otevřeného) Topic ikonka takového "oka", kterou šlo zobrazit seznam uživatelů, kteří navštívili (viděli) dané téma a bylo možné je řadit dle data registrace, posledního prohlížení apod. - tady však nic podobného nevidím...
Přehlédl jsem to, bude se to teprve řešit, nebo tato funkce už v této verzi nebude?