Při malém rozlišení obrazovky, by se už ikony neměly zobrazovat... je to teď OK?demsky píše:ked pozeram forum cez smartphone, tak mi vadi ze posledna stranka neni poriadne vidno, prekryvaju ju zhora a zdola ikonky (tusim google a facebook, pripadne twitter?). trebalo by tie ikonky bud odstranit alebo nejako inak dat
Hlášení chyb, požadavky a přání
Re: Hlášení chyb, požadavky a přání
Bohužel, žádný takový MODul jsem pro phpBB nenašel.
sorry zabudol som ti odpovedat, jo je to uz bez ikoniek SUPER, DIKY.pixel píše:Při malém rozlišení obrazovky, by se už ikony neměly zobrazovat... je to teď OK?demsky píše:ked pozeram forum cez smartphone, tak mi vadi ze posledna stranka neni poriadne vidno, prekryvaju ju zhora a zdola ikonky (tusim google a facebook, pripadne twitter?). trebalo by tie ikonky bud odstranit alebo nejako inak dat
- ReaktoplazmAR
dnes sa mi každú chvílu zobrazuje táto správa:
General Error
SQL ERROR [ mysqli ]
User audiozone already has more than 'max_user_connections' active connections [1203]
An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.
General Error
SQL ERROR [ mysqli ]
User audiozone already has more than 'max_user_connections' active connections [1203]
An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.
Ufffff - nehrabal ses Michale ve fontech? Asi tak 2x tak velký písmena všude.....
P.
P.
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/pixel.php on line 122: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource
Opraveno
Taky se mi to teď občas zobrazuje... zjistím u providera, zda není jeho server něčím přetížen... je to opravdu divnéReaktoplazmAR píše:dnes sa mi každú chvílu zobrazuje táto správa:
General Error
SQL ERROR [ mysqli ]
Kdysi tu někdo chtěl, aby mohlo být okno pro rychlou odpověď stále otevřené. Přidal jdem tuto možnost do preferencí... je tedy možno zapnout v Uživatelském panelu v Nastavení > Osobní nastavení >Automaticky otevřít okno Rychlá odpověď.
Chcel som to ja.. Velka vdaka 
Právě mi přišla tato zpráva od administrátora hostingu...
Na hostingovem serveru kde bezi i vase domena doslo vcera k HW vypadku.
Bohuzel se nepovedlo opravit vasi db u domeny audiozone.cz. Z toho duvodu byla nahrana zaloha ze vcerejsiho rana. Za komplikace se omlouvam.
Na hostingovem serveru kde bezi i vase domena doslo vcera k HW vypadku.
Bohuzel se nepovedlo opravit vasi db u domeny audiozone.cz. Z toho duvodu byla nahrana zaloha ze vcerejsiho rana. Za komplikace se omlouvam.