Aha, toho sem si nevsiml... nedival jsem se na obsah obrazku
Uz sem to opravil... tak alespon je to pripravene tak, ze muze byt v jednom prispevku i vice galerii.
dosiel som dnes na forum a hned na uvod na mna vyskocilo akesi pop-up okno. kliknem nove prispevky, dalsie pop-up okno. na pravo na mna blika agresivnymi farbami reklama, ako som vyhral, lebo som milionty navstevnik. refreshnem, a blika na mna, ci si chcem nechat zvacsit svaly... pritom v prehliadaci take tie zakladne ochrany pred podobnym obsahom mam zapnute, ale zjavne by som to mal aktualizovat.
len sa chcem spytat, ci je potrebne, aby sa podobny sajrajt objavoval zrovna na tomto webe.
firemny cisty komp. tak potom zahada, ospravedlnujem sa za mystifikacie. pop-up vyskocil 2x - po prichode na forum a po kliknuti na nove prispevky. bocna spominana reklama zmizla asi po piatom refresh...
myslel som, ze zrovna ja trochu internetovat viem, asi som sa mylil
nefunguje posilani aktivacniho emailu na gmail... ... Registroval jsem se vcera jako Pierre Savage (s adresou na gmail), vse probehlo v poradku, s tim, ze mi bude poslan aktivacni email a nic... Dnes jsem si ho nechal poslat znovu a taky nic... Na volny to funguje, tak jsem tady bez mezery (PierreSavage)
Zdravim... spis bych videl problem na strane prijmu e-mailu... neskoncil e-mail ve SPAM kosi?
Systemu (PHP) je jedno, na jaky e-mail mail posila... a jsou tu lidi registrovani na gmailu...
Smazal jsme tedy nevydarenou registraci.
nikto to nemaze )) to co si pozries alebo ked sa odhlasis a znovu prihlasis ti zmizne... nove spravy ukazuju naozaj len fora ktore si ieste nevidel alebo co pribudlo od tvojho posledneho prihlasenia
tak to len mne osobne sa neukážu tie staršie témy? ostatní vidia tie ktoré boli nedávno písané? trebárs niekto nový na fóre alebo ten čo tu temu ešte nerozbalil ?
mne by sa páčilo keby to proste len postupovalo smerom dole , ked nikto tu tému neobnoví .. pre všetkých rovnaké zobrazenie .