Hlášení chyb, požadavky a přání
Re: Hlášení chyb, požadavky a přání
naco ma zakladat nove tema , ked jeho prispevok je o kurcvajle .. on to spravil uplne dobre .. do temy kurcvajl dal prispevok , ze na NAMM (subject) nepredviedol stary pan kurcvajl nic nove ..
mam problem se soundcloudem vnorenym do audiozone. prehraje se mi vterina a stop. myslel jsem si nejdriv, ze to je flashem, ale na kvr mi to funguje korektne a na samotnym sc taky... tak nevim kde je problem..
zapomnel jsem dodat ff 16.0.2
Naposledy upravil(a) biscuit dne 28 úno 2013 17:14, celkem upraveno 1 x.
Zlobí to ještě někomu? Mě to funguje bez problému...
prestala fungovat rychla odpoved .. jednak sa neotvori .. ked clovek klikne na tlacitko odpoved, tak sa otvori , ale hned sa to prepne do normalnej odpovede...
dalsi problem .. otvoril som temu , kde je len jeden prispevok .. pod nim je minimalne jedna cela obrazovka bielej , az pod tym je ODPOVEDAT a ostatne tlacitka ..
divne veci .. v tejto teme rychlu odpoved vidim
./mixazni-pulty/behringer-control-1-t18817.html
.. v tejto HLASENIE CHYB mi rychlu odpoved neponuka ..
./mixazni-pulty/behringer-control-1-t18817.html
.. v tejto HLASENIE CHYB mi rychlu odpoved neponuka ..
hmm .. a uz to ide aj tu .. som zmateny ..
hmm .. na kazdy treti krat sa mi to zobrazi .. uz to ukazalo aj tu .. to bude asi problem s reklamami na pravo .. zavisi asi aka sa ukaze ..
Me to funguje OK... jak to popisujes, vubec nechapu cim by to mohlo byt...
Zacalo to zlobit az nyni? Zadne upravy sem tam ted nedelal...
Jake mas rozliseni a prohlizec?
Pokud se Ti to jeste stane, udelej mi screenshot a uloz mi zdrojovy kod stranky!
Zacalo to zlobit az nyni? Zadne upravy sem tam ted nedelal...
Jake mas rozliseni a prohlizec?
Pokud se Ti to jeste stane, udelej mi screenshot a uloz mi zdrojovy kod stranky!
hej .. az dnes to zlobi .. ale momentalne je to OK .. 3x som toto reloadol a stale vidim rychlu odpoved .. skusam to v chrome .. neni to problem rozlisenia ..
tak po aktualizaci flashe dnes rano nic, ale po aktualizaci ff na 19.0 (jsem netusil, ze jsem tak zaostalej) uz vse opet funguje korektne. predtim se track celej nacetl, ale po stisknuti play se automaticky po vterine zastavil...biscuit píše:mam problem se soundcloudem vnorenym do audiozone. prehraje se mi vterina a stop. myslel jsem si nejdriv, ze to je flashem, ale na kvr mi to funguje korektne a na samotnym sc taky... tak nevim kde je problem..
Po zhlédnutí fotoreportáží z Musikmesse, jsem přidělal BBCode pro tyto učely... tj. fotogalerii.
Zkuste se na to podívat a pokud by to někomu nešlo, dejte reload stránky, aby se znovunačetl upravený CSS soubor.
./ruzne/frankfurt-musikmesse-2013-t19143.html
Zkuste se na to podívat a pokud by to někomu nešlo, dejte reload stránky, aby se znovunačetl upravený CSS soubor.
./ruzne/frankfurt-musikmesse-2013-t19143.html
asi by tam ale bolo dobre dat daky symbol alebo cosi , ze je to galeria , ze treba kliknut ..
edit : jaj pici sak uz je tam symbol .. asi sa mi natahovali este fotky .. netreba byt taky rychly ..
edit : jaj pici sak uz je tam symbol .. asi sa mi natahovali este fotky .. netreba byt taky rychly ..
Masakr!! Díky moc, to hodně zpřehlední thready s fotodokumentacemi 
EDIT: a hned jsem si to vyzkoušel i v praxi: ./ruzne/messe-2013-t19159.html akorát v náhledu to malinko blbne - mezi prvním obrázkem galerie a tím řádkem s textem mi to ukazovalo děsně velkej prázdnej prostor......po odeslání se to však zobrazuje korektně. Jako by se Náhled neuměl poprat s tím množstvím "fotka" tagových řádků...
P.

EDIT: a hned jsem si to vyzkoušel i v praxi: ./ruzne/messe-2013-t19159.html akorát v náhledu to malinko blbne - mezi prvním obrázkem galerie a tím řádkem s textem mi to ukazovalo děsně velkej prázdnej prostor......po odeslání se to však zobrazuje korektně. Jako by se Náhled neuměl poprat s tím množstvím "fotka" tagových řádků...
P.
Přesně tak... chtěl jsem upravit i tento prispevek, ale uvedomil jsem si, ze tam jsou 2 galerie v jednom prispevku...
Proto jsem to jeste neupravil a Ty si me predbehl
Uz je program upraven a melo by to fungovat OK.
./ruzne/messe-2013-t19159.html
Proto jsem to jeste neupravil a Ty si me predbehl

Uz je program upraven a melo by to fungovat OK.
./ruzne/messe-2013-t19159.html