Hlášení chyb, požadavky a přání
- ReaktoplazmAR
Re: Hlášení chyb, požadavky a přání
tiež si myslím že gearlist v podpise je fajn.. pokial nezaberá moc miesta
no jasne, taky Bodyia si asi gear list do podpisu davat nebude
alebo Hirli

Vybavení prosím vkládejte do profilu uživatele... nemusí to být zobrazeno u každého příspěvku 
Dodělal jsem do profilu ješte možnost vložení Skype... takže kdo chce, může si doplnit... přibude mu pak ikonka pod avatarem u každého příspěvku...

Dodělal jsem do profilu ješte možnost vložení Skype... takže kdo chce, může si doplnit... přibude mu pak ikonka pod avatarem u každého příspěvku...
pixel : to je nezmysel .. na profil uzivatela nikto nebude klikat .. ja myslim ze treba to udrzat v rozumnej miere tie podpisy .. cize max 2 riadky .. ked si tam dakto vypise ake ma doma syntaky , alebo gitary a aparaty , tak je to uplne v poriadku ..
Mne taky prijde ten seznam vybaveni v podpisu fajn, kdyz to tam nekdo chce mit.
Po pridaní skype do profilu sa objaví pod avatarom ikonka yahoo...
Ja tam teda vidim skype :)
asi zavisi aky skin mas .. dedko ma ten s hlavami v lavo .. ja mam hlavy v pravo a skype tam vidim .. asi to pixel upravil len v tej defaultnej scheme ..
Stačí provést reload stránky... Skype je teď namísto Yahoo... takže je v cache ještě starý obrázek...
zdravim, neviem ci sa to tu uz preberalo, ale je mozne spravit rating pre ucastnikov predavajucich cez tunajsi bazar?
dakujem za odpoved.
dakujem za odpoved.
Můj inzerát na bazaru byl smazán? Proč?
./bazar/ik-total-workstation-2-sugarbytes-effectrix-cakewalk-z3ta-t21069.html
Před 3dny jsem vkládal inzerát, dnes jsem ho aktualizoval, teď se chci podívat a nikde není.
./bazar/ik-total-workstation-2-sugarbytes-effectrix-cakewalk-z3ta-t21069.html
Před 3dny jsem vkládal inzerát, dnes jsem ho aktualizoval, teď se chci podívat a nikde není.
Stačí číst pravidla... 
Jedno zboží = jeden inzerát

Jedno zboží = jeden inzerát
no ako clovek ktory funguje na ezone uz vyse 10 rokov musim povdat ze toto je pekne debilne pravidlo.. akoze kto ho zaviedol ?? toto je uz nejaka diktatura ze nejaka "redakcia" sa rozhodne ??? bolo nejake hlasovanie o tom ??? odjakziva tu fungovali agregovane inzeraty....