Blbost jak mraky, protože jsem takhle prodával zboží už několikrát a nikdy s tím problém nebyl. Teď si nějakej blbec s funkcí honí svoje ego. Máte pravdu, ono je asi lepší fórum zasírat milióny inzeráty než to vložit do jednoho. Na všech ostatních normálních fórech to funguje přesně naopak, aby se zabránilo spamu - jen čecháčci zas musí mít všecko "hore kopytom". To abych třeba neporušil pravidla tím, že IK Total Workstation budu muset rozepsat po jednotlivých pluginech zvášť do každého inzerátu, i když se jedná o balík, aby to zas nějakej chytrolín s funkcí nepochopil tak, že prodávám 5 samplerů v jednom inzerátu.redakce píše:Stačí číst pravidla...
Jedno zboží = jeden inzerát
Zároveň by mě tedy zajímalo proč jiné inzeráty nabízející více zboží v jednom inzerátu fungujou dál?! Zas pravidlo, který funguje jen pro některý, u jiných problém není. Mrdat tohle!

Tím nechci na nikoho bonzovat, ať jim inzeráty fungujou dál a nekurvěte jim kšefty. Občas by bylo lepší použít selský rozum než bezmyšlenkovitě mazat - v tom případě pomaž všechny moje topicy a hlavně "Sytrus - jak na něj".