Hlášení chyb, požadavky a přání
Re: Hlášení chyb, požadavky a přání
Ja vidim Bazar normalne... posli mi screenshot
no ide o to , ze sa mi zrejme do vcera nezobrazovali bazarove prispevky medzi neprecitanymi .. Vcera mi ich tam ukazalo 5 stran ... aj velmi stare .. cize sa daco muselo udiat .. dal som oznacit vsetky ako precitane .. a dnes tam vidim jeden ..
Aha, spatne si mi predtim popsal "chybu"... delal jsem tam upravu a tim to jednorazove nastalo, viz o-serveru/bazar-t25537.html
jasne .. vyborne ..
Nejak blbnu inzeraty .. uz to bolo aj davnejsie a teraz zase .. niekto tam dal vcera 3 inzeraty .. pozriem ich a stale sa ukazuju ako neprecitane .. normalne prispevky sa normalne po precitani uz neukazuju ako neprecitane ..
Vsiml jsem si toho... jedna se o inzeraty, ktere byly presunuty do archivu a pak zase vraceny... podivam se na to, kde je chyba
Proběhl update na phpbb 3.2.3
Pokud by se někde náhodou vyskytla chyba, dejte sem prosím vědět.
Pokud by se někde náhodou vyskytla chyba, dejte sem prosím vědět.
Pixel asi to nie je nic strasne, ale od isteho casu mi pri surfovani po fore neustale toci natahovanie stranky, aj po x minutach po otvoreni konkretnej stranky.
Ted se to nejede... jednou sem si toho take vsiml a cekalo se na nacteni mericich kodu od Google... nekdy se asi stane, ze maji pretizeny server.
Nebo se Ti to deje stale?
Nebo se Ti to deje stale?
nezobrazuje sa komplet stranka na ihpone se
Tak to bych potreboval trochu lepsi popis... ktera stranka? vsechny stranky? idealne screenshot
a robia to vsetky browsers
Dela to jeste nekomu na iOS?
Tak jsem to vcera zkousel na iPhone 6 a vse bylo OK... a nikdo dalsi se ze stejnou chybou neozval... je to divne