neviem co je na tom k smiechu.. basslinovi spravili to iste s blofeldom... prote je to od nich maximalne neseriozne a neprofesionalne drbnut si len tak zbrucha termin dodavky na stranku ked to pritom nemaju potvrdene u vyrobcu.. sak pre nich je to kurva vyhodne, ludia im poposielaju peniaze a oni och potom pekne tocia a tesia sa z urokov na ucte co im narastaju... sila ...
dendy píše:.. .. sak pre nich je to kurva vyhodne, ludia im poposielaju peniaze a oni och potom pekne tocia a tesia sa z urokov na ucte co im narastaju... sila ...
Tos myslel ze ty bezkonkurencni ceny vari z vody?
Podobnou zkusenost ma asi kazdy, kdo sem tam od Thomanna neco objedna.
dendy mozna bych v tomhle pripade videl problem i na strane accessu. pokud vim novej soft jeste neni venku, to bych rekl ze znaci, ze ne se vsim jsou panove z accessu hotovi... hele ja uz tohle zazil a na svoje ticko jsem cekal kurevsky dlouho. nekupoval jsem ho u thomanna, termin se taky neustale odkladal, akorat ja neplatil nic dopredu chce to klid a ver mi ze vim co je to nakaza a jak to s clovekem lomcuje
2dendy: to je duvod proc nakupuju vzdy v krame - rano si zavolam jestli to tam maj a vydam se na cestu... ty to mas prece do vidne kousek ne? cenovej rozdil je prece minimalni
Thank you for your mail. We try to start shipping in the next 2 weeks. I would not change to another
shop since this could delay your reception of the TI Snow again if you fall back in a backorder list.
tak pozor. venku je beta verze software 2.7 coz znamena, ze snow brzo zacne mirit do kramu. pro nas co mame ti to znamena, ze uz muzeme testovat dalsi vylepseni
jinak pro ty co nemaj na vira prasule a presto po nem touzi je taky jedna dobra zprava. vyslo vsti s nazvem Viral Outbreak, ktery je postaveny na wuzik enginu a ta napln je ciste z vira ti (soubezne vychazi i jako refill pro reason). vice na KVR a mimochodem ksicht tomuhle vsti delala art vera