akai mpc 1000 - JJ OS2

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
emah

Příspěvek od emah » 18 črc 2008 00:28

tak dnes som si dal ten jjos2. ma to kopec vylepseni. kazdy os bezi osve, da sa bootovat os1 alebo os2. este nemam heslo, hadam zajtra pride... potom napisem co a ako. vsimol som si, ze sa programy daju posielat do nejakych akoby sub channelov a tie potom efektovat ako celok... note repeat sa tam da zvolit frazovanie - kazdu notu nastavit zvlast...
fakt parada:) uz sa na to tesim:)

emah

Příspěvek od emah » 18 črc 2008 09:19

heslo je uz v mpccku. ideme na pohodu, ked sa vratime, troska to prelustrujem a napisem co je tam nove:)

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 798
Registrován: 20 dub 2003 10:50

Příspěvek od Venti » 18 črc 2008 17:55

sme zvedavi

mrmnk
Příspěvky: 81
Registrován: 12 čer 2002 01:49

Příspěvek od mrmnk » 24 črc 2008 14:34

tak uz taky .. mam os1 na mpc 2500 a jede v poho, bez bugu to krasne slape ...

rubby
Příspěvky: 5
Registrován: 17 srp 2008 20:47

Příspěvek od rubby » 17 srp 2008 21:04

zdravím,
mohl by mi někdo poradit?
když koupím MPC co všechno k tomu potřebuju?
mixák,soft. atd.
dík

emah

Příspěvek od emah » 17 srp 2008 23:36

rubby píše:zdravím,
mohl by mi někdo poradit?
když koupím MPC co všechno k tomu potřebuju?
mixák,soft. atd.
dík
zavisi od toho ake mpc chces kupit. mixak - co ja viem - asi ani nie, aspon ja ho pouzivam na jeden stereo vystup.potom mam 4 vystupy mono zapojene do nordu do 4vstupov.
soft nepotrebujes ziadny - ako soft do pc. editor na programy je free, na strihanie samplov ti staci goldwave napr, alebo soundforge ak chces nieco lepsie.
ak budes kupovat nie mpc500, ale 1000ku napr. tak odporucam dat minimalne jjos1, uplne iny nastroj je to potom;) a hlavne take ze ramku si kup tu plnu, sachtu pre hdd a hdd.

emah

Příspěvek od emah » 23 pro 2008 00:44

jjos 2 xl - vyzera to dobre:)

emah

Příspěvek od emah » 27 pro 2008 11:12

no co - vianocny jjos2xl update za 15$ uz mate v mpcckach? :)

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 798
Registrován: 20 dub 2003 10:50

Příspěvek od Venti » 27 pro 2008 16:56

emah, daj nejake info o JJOS 2, co je nove, v com je lepsi od 1 ?

mONOGRAm
Příspěvky: 993
Registrován: 16 úno 2005 16:42

Příspěvek od mONOGRAm » 27 pro 2008 17:32

emah: ani mne sa nechce studovat - ak mam OS1, mozem z neho prejst rovno na OS2 XL? za tych 15 dolcov?

emah

Příspěvek od emah » 27 pro 2008 18:25

je lepsi urcite a ked sa vam nechce studovat, ja vam za to nemozem:)

lukasm
Příspěvky: 2
Registrován: 18 zář 2008 22:38

Příspěvek od lukasm » 07 úno 2009 14:14

mohol by vymysliet este aby sa dalo nahravat LFO menit to v case a nie len ze raz nastavis modulaciu na sample....a tiez aj efekty aby sa dali menitv case nie len ze prepnem na ini efect to mi az tak nechyba skorej ta modulacia

Odpovědět